facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kelim

Kelim
"Geniet van de heerlijke sfeer bij B.A.Z. 24 in Bergen aan zee. In ons stijlvolle pand uit de jaren '30 komen de zomer en winter helemaal tot leven. Laat u verrassen door onze persoonlijk uitgezochte exclusieve kleding-merken. In onze strandboetiek aan de boulevard kunt u zich laten verwennen door de verschillende kledinghuizen, Repeat Cashmere, DNA Amsterdam, Saint-James, Patrizia PePe, Antik Batik, Gold Hawk, en . Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een mooi zomer jurkje van Isla Ibiza, Sissel Edelbo of Calabaz, en niet te vergeten de strandhoeden en tassen van Barts. Voor de zomerse dagen hebben wij een uitgebreid assortiment van slippers en strandschoenen, van de merken, Ilse Jacobsen, Toms, Havaianas, en Lazamani."
Adres: C. F. Zeilerboulevard 5, 1865BB Bergen aan Zee
Telefoonnummer: 0645758487
Stad: Bergen aan Zee
Route: C. F. Zeilerboulevard 5
Postcode: 1865BB


Recensies
Waardeloze mensen. Als je even wacht op je man met twee kleine kindjes word je twee keer gevraagd of je niet voor hun winkel wilt wachten en weg wilt gaan. Associale ondernemers. De stoep is openbare weg.
Mascha en Mano zijn lieverds én bovendien snappen ze mode en mensen. Je kunt hier onder meer terecht voor een prachtige outfit of een simpel strandjurkje, een zonnebril, hoed, slippers. De lijst is te lang Je kunt níet naar Bergen aan Zee zonder een bezoek te brengen aan BaZ24.
Mooie spullen? Dat zeker! Aan vriendelijk personeel ontbrak het helaas. Ik was met 2 vrienden een dag eerder al in de winkel geweest, maar helaas moest de man op tijd de winkel sluiten, maar vroeg dit op een zeer onvriendelijke toon. Desondanks wilde ik de volgende dag toch terug, omdat ik wellicht één van de mooie kleden wilde kopen. Na 3 keer een signaal te geven dat ik geïnteresseerd was en hier vervolgens geen gehoor aan werd gegeven, ben ik de kleden zelf van dichtbij gaan bekijken om de kleuren beter te zien. Dit bleek de beste man niet aan te staan en werden we de op een zeer onvriendelijke toon aangesproken. De man was niet voor rede vatbaar en gaf ons het gevoel dat wij op iets anders uit waren dan kopen, hij verkocht het namelijk wel aan ander soort mensen. We hebben een poging gedaan om met hem in gesprek te gaan over de manier van aanspreken, maar de man ging over tot schreeuwen en bonjourde ons op een respectloze manier de winkel uit. Wanneer je geen zin hebt om aandacht te geven aan je klanten, maar aan de buren die gezellig koffie kwamen drinken, dan kun je beter de winkel sluiten voor publiek. Jammer, want ze hebben leuke spullen!
Super leuke en mooie winkel, Zet de prosecco maar weer klaar dan nemen wij de aardbeien wel mee en weer een paar Ibiza lakens
Wat een gave winkel. Zo leuk personeel, oprecht advies van Mascha de eigenaar. En gezellig een kopje koffie gehad in mooi servies.
Mooi ibiza strandlaken gekocht voor slechts 15,-. Toen ik later op bol.com keek kwam ik er achter dat ze online 29,95 kosten. Werd erg vriendelijk geholpen, zeker een aanrader om hier even naar binnen te lopen want ze hebben erg mooie spullen!
Hele leuke zaak en hele leuke spullen zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen! je word goed geholpen door het vriendelijke en beleefde personeel en ik ga elke keer weer als ik daar ben geweest met een goed gevoel de winkel uit!
Leuke winkel voor warme of verkoelende kleding, die je bij zee nodig hebt afhankelijk van de weersomstandigheden.
Wat een fantastische ervaring- zo gezellig en zo goed geholpen, kom z2ler terug-
Wat een top winkel en wat een leuke en lieve eigenaars!! Aanrader ab-so-luut
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid