facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kelekeet

Kelekeet

Info

Het super leuke vakantiekamp voor Reekse kids van groep 2 tot en met groep 8 van de basisschool. Het kamp wordt jaarlijks georganiseerd in de laatste week van de zomervakantie.

Geschiedenis

Het Kelekeet kamp is bedoeld voor Reekse kinderen van de (huidige) basisschoolgroepen 2 tot en met groep 8.

Kinderen van deze leeftijd die niet naar het reguliere basisonderwijs gaan, zijn natuurlijk ook welkom. Omdat onze vrijwilligers echter geen adequate opleiding of ervaring hebben met het begeleiden van deze kinderen, is het van belang dat er voor inschrijving eerst contact wordt gezocht met de organisatie zodat we in overleg de deelname kunnen bespreken.

Peuters vanaf 3 jaar en groep 0 en 1
De kinderen van deze leeftijdscategorie mogen alleen deelnemen wanneer een van de ouders (of beide ouders) minimaal twee dagen als vrijwilliger op het kamp aanwezig is. Voor deze kleinste Keleketers wordt een speciale groep opgericht.

Adres: Heijtmorgen 2, 5375AN Reek
Stad: Reek
Route: Heijtmorgen 2
Postcode: 5375AN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
het Wapen van Reek het Wapen van Reek 158 meter Dit dorpshuis is de plek waar de Reekse gemeenschap elkaar treft. In 2004 is het Wap...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid