facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kelderke Creatief & Lijstenmakerij in het Kader van

Kelderke Creatief & Lijstenmakerij in het Kader van

Info

't Kelderke voor al uw creatieve materialen en Lijstenmakerij. Vanaf begin dit jaar zijn wij verhuisd naar een groter pand aan de Grotestraat 5a in Cuijk.

Geschiedenis

Ben je creatief bezig of ben je van plan creatief aan de slag te gaan, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Als creatieve hobbyspeciaalzaak kunnen wij u een zeer uitgebreid assortiment aan hobbymaterialen bieden. Daarnaast staan we klaar voor een deskundig advies.
Wij brengen u graag op de hoogte over de nieuwste ontwikkelingen op hobby gebied. Al ruim 35 jaar verzorgen wij ook al uw inlijstwerk. In eigen atelier maken wij een passende lijst zodat u werk een prachtig plek krijgt aan de wand.



"Ben je creatief bezig of ben je van plan creatief aan de slag te gaan, dan ben je bij ons aan het juiste adres.Als creatieve hobbyspeciaalzaak kunnen wij u een zeer uitgebreid assortiment aan hobbymaterialen bieden. Daarnaast staan we klaar voor een deskundig advies.Wij brengen u graag op de hoogte over de nieuwste ontwikkelingen op hobby gebied. Al ruim 35 jaar verzorgen wij ook al uw inlijstwerk. In eigen atelier maken wij een passende lijst zodat u werk een prachtig plek krijgt aan de wand."
Adres: Grotestraat 5 A, 5431DG Cuijk
Telefoonnummer: 0485313926
Stad: Cuijk
Route: Grotestraat 5 A
Postcode: 5431DG



op zoek naar gerelateerd: Workshop Cuijk, Hobbywinkel Nijmegen
Recensies
Ruime keuze aan hobby materiaal en ook zeer vriendelijk personeel
Kleine winkel, groot assortiment. Van kleuren tot breien, voor ieder wat wils en ook voor een goede prijs. Vriendelijk en behulpzaam personeel
Ze hebben een erg leuk assortiment, ik kijk mijn ogen uit. Wel jammer dat het personeel er zo onvriendelijk bijstaat. Dan maar weer naar een online concurrent.
Goede sortering vlak bij
Gezellige winkel en uitstekend advies over lijsten.
Goed geholpen met een passe partout vriendelijke mevrouw heeft me fijn geholpen.
Super toffe winkel echt een soort snoep winkel voor kunstenaars
Fijne winkel deskundig
Leuke lokale knutselwinkel met regelmaat workshops
Dank voor de positieve recensies!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid