facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kekke Kamperen

Kekke Kamperen

Info

Wij zijn Kekke kamperen een jong en enthousiast bedrijf dat zich richt op (kleine) caravans met een 2 of 3 persoons stapelbed op maat gemaakt en gestyled!

Geschiedenis

Wij kunnen u helpen met het verbouwen van uw caravan. Wilt u bijvoorbeeld nieuwe bekleding, een vast bed in plaats van een rondzit of een 3-persoons stapelbed? Kom bij ons langs of bel ons om de mogelijkheden te bespreken.
Daarnaast hebben we altijd wel enkele caravans op voorraad staan welke direct meegenomen en gebruikt kunnen worden voor een vakantie. Onze instapmodellen beginnen vaak al vanaf €1500,-. Daarnaast beschikken wij over een aantal verhuur caravans en tenten.



"Wij zijn Kekke Kamperen, een jong en enthousiast bedrijf dat zich richt op kleine caravans met een 2 of 3 persoons stapelbed op maat gemaakt en gestyled!KEKKE KAMPEREN koopt, verbouwd en verkoopt lichte, technisch goede caravans."
Adres: Veldkampsweg 26a, 7605 AR Almelo
Telefoonnummer: 0617718398
Stad: Almelo
Route: Veldkampsweg 26a
Postcode: 7605 AR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 08:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Caravan met 3 persoons stapelbed, Camping Winkel Almelo, Camper met 3 persoons stapelbed, Mini caravan 3 personen, Stapelbed in camper bouwen, Stacaravan Almelo, Wel of geen stapelbed caravan, Camper Almelo
Recensies
We zijn in het bezit van een vier-persoons caravan. We zijn met z’n vijven, dus met de zomervakantie, als we naar een camping gaan een probleem. Zo ben ik in contact gekomen met Barry en Danielle van Kekke Kamperen. Telefonisch overleg gehad en mijn eigen ideeën en die van Barry besproken. Barry denkt actief mee naar oplossingen. Gezien ik 2,5 uur moest rijden, gaf Barry aan, dat hij deze klus binnen een dag kon klaren kostte wel iets extra, maar dat woog niet op tegen de reistijd en benzinekosten. Snel een datum kunnen afspreken. Ik heb de caravan vroeg in de ochtend gebracht. We werden er hartelijk ontvangen en een bak koffie erbij de laatste punten besproken. Dag daarna de caravan weer opgehaald. Werd wederom weer met een heerlijke bak koffie en goed gesprek ontvangen. We waren zeer tevreden op het nieuwe bed. We zitten nu in Zuid-Frankrijk, en de kleinste maakt gebruik van het bed. We zijn er super blij mee en kunnen hierdoor weer jaren genieten van de caravan. Barry en Danielle , heel erg bedankt!!!! We hebben nu een Kekke caravan.
Wij hadden de moed al een beetje opgegeven vanwege de woeker prijzen die er worden gevraagd in combinatie met de wensen die wij hadden tot we Barry en Daniëlle van Kekke Kamperen tegen kwamen. Na een fijn telefonisch contact en uitleg hoe zij te werk gaan zijn wij uit Den Haag bij ze komen kijken. Direct geslaagd voor een Knaus caravan, afspraken gemaakt, stoffen en bekleding uitgezocht en gisteren was het eindelijk zo ver en mochten we hem ophalen. Wat zijn we blij! Bedankt Kekke Kamperen. Toppers!
Wij hebben voor ongeveer 1,5 jaar terug een rapido > caravan gekocht bij Kekke Kamperen, deze heeft tot 1 mei dit jaar in een garagebox > gestaan i.v.m corona, maar nu hebben we een jaarplaats op een camping, > wij hebben veel plezier met de caravan en hij is zeer netjes en compleet, alles wat erbij en op zit werkt ook . > Er zat een klein scheurtje in de voortent in het dak ,maar dat is > gerepareerd ,verder kan de luifel aan de voortent zodat je een mooi > geheel hebt. > We zijn er superblij mee en vinden dat Kekke Kamperen een goede caravan heeft verkocht.
Op zoek gegaan naar een caravan met een stapelbed voor 3 personen. Via marktplaats en uiteindelijk de website terecht gekomen bij Barry. Wat een super leuk bedrijf! Op zondag hartelijk ontvangen en alle rust en uitleg gekregen. Eerlijk advies voor de voor ons geschikte caravans en uiteindelijk een Caravan gekocht. Barry heeft hem nog extern laten keuren zodat we allebei precies weten waar we aan toe zijn! Fijn en snel contact. Zeker een aanrader!!
We echt super blij zijn met de caravan. Die erg snel klaar was. Onze drie kinderen kunnen heerlijk in het drie persoons stapelbed, dat Barry erin gemaakt heeft, waardoor we een lichte eiffelland holliday caravan hebben voor ons grote gezin, die mag achter onze redelijk kleine auto. Dus we kunnen veel lang en kort gaan rondreizen, zonder erg afhankelijk te zijn van de temperatuur, omdat de kinderen in een tent moeten kunnen. Ik heb normaal last van heimwee maar voel me hier helemaal in thuis, door de keuze van eigen behang, gordijnen en bekleding, naast dat de caravan zelf al super netjes is. Dat wat gerepareerd/veranderd mocht worden is heel mooi gemaakt, zoals het dakraam, een kastje waar de verwarming zat en het behang waarbij het patroon perfect doorloopt in de volgende baan. Tof dat we kekke kamperen gevonden hebben!! En dat Barry ons dit bracht heeft, naast het goede werk geeft hij ook fijne tips en een leuke en snelle service. Een aanrader dus!
Zeer nette en medenkende mensen! Ze ontvangen je zeer vriendelijk, leveren het product goed af en bij problemen zijn ze ons Zeer netjes tegemoed gekomen. Kortom, een betrouwbaar bedrijf!
Wij waren op zoek naar een nieuw tafelblad voor in een Hobby caravan en kwam uit bij Barry. Er werd snel gereageerd op onze vraag en hij stuurde de mogelijkheden en prijzen direct door, inclusief foto's. Na een keuze gemaakt te hebben en betaald te hebben Tikkie, is het tafelblad dezelfde dag nog ingepakt en verzonden. De dag erna zonder beschadigingen ontvangen. Helemaal super! Bedankt!
Bijna vier jaar geleden kochten wij bij Kekke Kamperen een Knaus caravan met achterin een stapelbed voor onze drie kinderen. De kinderen vermaakten zich op het terrein en waren door het dolle met het idee van een stapelbed voor alledrie, wat een feest! Omdat we een caravan uitkozen die nog niet verbouwd was, konden we de behangetjes, stoffen en gordijnen zelf uitkiezen. Met weinig eigen kampeerervaring hadden we veel vragen en die werden heel vriendelijk en geduldig uitgelegd. Na de verbouwing konden we onze caravan komen ophalen, echt boven verwachting zo mooi en vooral slim gemaakt! En ook belangrijk: brandschoon. Al met al hebben we de afgelopen jaren half Europa ermee doorkruist, op de boot naar de Wadden en helemaal zelfvoorzienend in coronatijd in Nederland gekampeerd. Het is altijd een feestje als we ons 'reispaleis' weer gaan ophalen bij de stalling. Fijn, niet zo’n enorme slee achter de auto, en heel gezellig wakker worden met drie slaperige koppies uit het stapelbed! Nu ze groter worden slapen de twee oudsten bij langere verblijven in een tentje naast de caravan, de lege bedden van het stapelbed doen dan dienst als hele grote opbergkast. Maar als we op doorreis zijn of ergens heel kort staan is het heel handig dat we bij wijze van spreken alleen de poten hoeven uit te draaien en alle vijf kunnen slapen. Perfect!! 100% vriendelijke, servicegerichte en betaalbare plek voor een caravan voor grotere gezinnen!
Dit jaar een caravan gekocht, hele lieve behulpzame vriendelijke mensen die met je mee willen denken. Zeker tevreden met onze caravan net 2 weken geleden gekocht
Vandaag, vlak voor de vakantie even bij Kekke Kamperen binnengestapt. Kop koffie en over vakantieplannen gepraat. Hadden ze toch nog mooi een oplossing voor een klein bagage ruimteprobleem, vanwege t meenemen van twee honden. Direct gefixed. Kunnen we maandag weer mooi op vakantie. Blij met Kekke Kamperen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid