facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keizer

"Ons winkelassortiment bestaat uit specifieke hoogwaardige kwaliteitsproducten.Naast de vele verfsoorten die wij verkopen, kunnen wij de meeste producten ook op kleur mengen.Verder zijn wij gespecialiseerd in buiten houtolie, ook dit kunnen wij voor u in kleur mengen.U kunt ook bij ons terecht voor ons ruime assortiment behang, raamdecoratie, glas en gereedschappen.Hiermee kunt u de juiste sfeer in en om uw woning of onderneming creëren.U bent van harte welkom om langs te komen in onze winkel waarbij wij u graag deskundig advies geven.Ook kunt u producten bestellen via onze webshop.Wij verkopen o.a.: Niveau, Sigma, Sikkens, Relius, Trimetal, Sansin, Jotun, Osmo, Restol, Motip, Montana, Painting The Past en Vista.Rubio-Monocoat,"
Adres: Kerklaan 12 , Hoogland 3828 EB, NL
Telefoonnummer: 033 480 1489
Stad: Hoogland
Route: Kerklaan 12
Postcode: 3828 EB



op zoek naar gerelateerd: Keizer Hoogland openingstijden, Keizer Kijk op Kleur, Keizer Schilder Utrecht, Verfwinkel Amersfoort, Keizer Amersfoort, Hoogland schilder, Verf en behang Amersfoort, Restol Houtolie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Niet alleen een Keizer in kijk op kleur, maar ook een Keizer in service, meedenken, oplossingen en assortiment. Zowel online als fysiek spannen ze de kroon. Kortom een top-shop.
Wil je goed en eerlijk advies? Ga dan naar Keizer, kijk op kleur. Deze mensen weten waar ze het over hebben. Van een voordelige pot verf tot het beste van het beste. Ze hebben het in huis. Als je verf nodig hebt, is dit de zaak waar je moet wezen!
Wat is het toch een topbedrijf! Meedenken, vriendelijk, vakkundig! Ik kom er al meer dan 25 jaar. Het blijft opvallen!
Fijne winkel en prettig personeel. Zeer behulpzaam. Breed assortiment professionele kwaliteit ook voor de DHZ-er en zeker niet duurder dan een bouwmarkt of willekeurige webshop. Eerder goedkoper. En als het niet te druk is in de winkel is er altijd een mogelijkheid om een praatje over van alles te maken. 28-10-2022. Beetje saai misschien maar er is niets toe te voegen aan de vorige beoordeling. Nog steeds prima mensen en produkten
Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf. Goede prijs/kwaliteitverhouding en goede service. Zelfs meegelopen tot aan de auto met het inladen van de spullen, waar zie je dat nog, top!
Zeer professioneel personeel dat met je meedenkt en dat zonder dat ze je zoveel mogelijk proberen te verkopen. Heel fijn dat dit soort zaken er zijn. Kom er al jaren naar volle tevredenheid.
Mooie winkel vriendelijk en deskundig personeel en altijd tijd voor advies
Goed geholpen en uitleg gehad over de verschillende type verf. Over de verf die we mee brachten werd gezegd dat hij snel dof zou worden. Dat is exact wat er gebeurd is na 2,5 jaar. Nu andere/betere verf die minder damp open is, wat beter is voor onze kozijnen.
Na een probleem te hebben gemeld, is het probleem uitstekend en snel verholpen. Zeer tevreden!
Deskundig en vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid