facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kegelclub Alinghoek

Kegelclub Alinghoek

Info

Wij zijn een gemengde kegelclub.We zijn aangesloten bij de NNKB en de KNKB.Jaarlijks organiseren wij een toernooi.Deze deelnemers komen uit heel het land. Zelf kegelen wij elke dinsdagavond vanaf 19:00 uur in kegelcentrum "Alinghoek" in Drouwen.



"Uit eten in Drenthe is bij Alinghoek gezellig en bovenal erg smakelijk! Hier kun je lekker lunchen of dineren, maar ook voor een compleet warm-koud buffet of barbecue ben je hier aan het juiste adres. Of je nu met een kleine groep of juist groot gezelschap uit eten wilt in Drenthe, wij staan altijd voor jullie klaar. Een etentje of geheel buffet is goed te combineren met leuke groepsuitjes en feestjes."
Adres: Alinghoek 16a, 9533 PE Drouwen
Telefoonnummer: 0599564271
Stad: Drouwen
Route: Alinghoek 16a
Postcode: 9533 PE



op zoek naar gerelateerd: Kegelbond, Rotterdamse Kegelbond, Delftsche Kegelbond
Recensies
Het eten was heerlijk. Service en sfeer ook superEten: 5/5
Leuk gezellig restaurant met een snelle bediening en heerlijk eten, bij de grote parkeerplaats erg donker, wellicht een idee om daar een grote lamp te hangen dan zou ik nog een ster extra geven maar verder alles prima.Eten: 5/5
Prachtige plek tegen het drouwenerzand aan. Prijs-kwaliteitverhouding is meer dan goed met uitgebreide mogelijkheden om te lunchen. Uitsmijter carpaccio is zeker aan te raden! Gezellige Drentse Service!
Fijne plek om koffie te drinken mer stukje appeltaartService: 4/5
Met een grote groep familie een dagje feest ter ere van 80e en 75e verjaardag. Na jarenlang zeer goede ervaringen vandaag ronduit slecht! Slechte service,bot gedrag van degene wat ons ‘bediende’ áls hij er al was. Commentaar als gevraagd werd mbt speciale dieetwensen ivm doorgegeven allergieën. überhaupt was de man enkel bot,nors en overduidelijk niet blij dat hij moest werken vandaag. 1 advies van onze kant, een vriendelijk gezicht doet wonderen!! Zéér goed opgelost door de eigenaar!! Het norse personeelslid is verleden tijd na te veel negatieve reacties. Zeer netjes dat we met de hele groep mogen komen eten. Aangezien we allemaal ver wonen gaan mijn ouders samen met mijn broer en schoonzus lekker eten. Welverdiend!! Hartelijk dank voor het serieus nemen van onze reactie. Top Speciale dieetwensen: Een allergie is Géén keuze!!!
Per ongeluk ontdekken we tijdens een wandeling dit pareltje, ondanks dat ze niet open waren toch een lekker biertje kunnen drinken. Op aanraden van de eigenaar wat lekkers uitgekozen en geen spijt van. Tot slot een lekker softijsje waarbij ook de hond niet werd vergeten. Aanradertje!
Reuze gezellig en heerlijk eten.met mijn dochter en kleindochtersEten: 5/5
Prima ontbijt, goede prijs/kwaliteitsverhouding. Jammer dat het voltallige personeel, aan een tafel naast ons, ging zitten roken. Anders 5 sterrenEten: 5/5
Op deze heerlijke dag lekker jullie schnitzel met patat gegeten op het teras op 30 oktober 2022.Eten: 4/5
Erg lekker gegeten in een gemoedelijke sfeer! Leuk personeel! Een betaalbaar restaurant!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid