facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kefirboerderij Annahoeve

Kefirboerderij Annahoeve

Info

onze boerderijwinkel op het erf is geopend op vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 08.30 tot 12.00 uur.

Adres: Broerdijk 10, 1679 GK Midwoud
Telefoonnummer: 0628929895
ln.eveohanna-jiredreobrifek@ofni
Stad: Midwoud
Route: Broerdijk 10
Postcode: 1679 GK



op zoek naar gerelateerd: anna hoeve, anna hoeve openingstijden, kefir boerderij midwoud, kefir boerderij de lutte, inloggen kefirboerderij, kefir boerderij oostwoud, annahoeve inloggen, kefir schagen
Recensies
Best biologisch dynamisch holistisch verantwoorde eerlijke producten die je in de gemeente Medemblik richting A7 kunt vinden. Zo ongeveer t.o. waar mijn buitenkunst schilderij Valkenhof staat. Dan ben je te ver, steek het water over en ga terug. Hier bekend als de Kefir boerderij Annahoeve. Ook Biekse bollen broodjes door Hein Raat van oerzuiver Tritodeum-meel uit een Spaans droomlandschap met rauwe kefir. Voorts organisch verbouwde groentes, fruit en uit de Weston Price visie vriezers vol vlees voor degenen .. afijn prachtige ruimte ook voor bijeenkomsten die klaar staat voor het ontvangen en delen van alle wijsheid uit de natuur. Ze gaan door met Paul aan gene zijde en overtreffen zichzelf uit zin voor het leven daar in Oostwoud. Meld ik trots dat ik daar toch ooit geboren ben.
Hier wordt keihard gewerkt aan zuivere zuivelproducten door Ilse Blokker en haar team! Voor de bereiding van de kefir van De Anna Hoeve wordt uitsluitend rauwe melk gebruikt. In rauwe melk zitten veel voedingsstoffen, waaronder melkzuurbacteriën. Het gaat hier om gezonde bacteriën, die een gunstige uitwerking hebben op onze darmflora. Deze melk wordt niet gepasteuriseerd zodat de volledige werking van alle enzymen, vitaminen en mineralen behouden blijft. Kefir van De Anna Hoeve verzorgt, ondersteunt en optimaliseert onze lichaamsfuncties. Daarbij is de Kefir ook nog eens heerlijk van smaak!!!
Toppers met heerlijke producten en gastvrijheid. De beste Kevir in town!
Kefir van volle melk - friszuur van de kefir gecombineerd met rond zoetje van de volle melk. Super lekker en super gezond!
De wekelijkse kefir en kwark zijn heerlijk. De kaas is ook verrukkelijk. En voor de liefhebber ook nog voldoende groente aanwezig.
Biologisch, dynamisch, krachtig, vol positieve energie, divers en nog gezellig ook.
Super gezellig altijd
The place to be. Heerlijke kefir en andere biologische producten. Ik kom er elke week!
Heerlijke rauwe melk gekocht, alleen jammer dat je niet kan pinnen.
Leuke winkel met goede producten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid