facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KEET Rotterdam

KEET Rotterdam

Info

KEET in Rotterdam biedt web shops, beginnende ondernemers en labels een fysiek verkoopplatform zonder dat die er zelf aanwezig hoeven te zijn. Als het ware een brug tussen online en offline

Geschiedenis

KEET in Rotterdam biedt web shops, beginnende ondernemers en labels een fysiek verkoopplatform zonder dat die er zelf aanwezig hoeven te zijn.

KEET is géén pop-up. Integendeel!! Al zullen de merken en producten regelmatig wisselen, de winkel zelf blijft. Het is een platform voor ondernemers die vaak niet over een eigen verkooppunt beschikken en KEET biedt hierop een creatief antwoord: de ruimte, organisatie en personeel worden voor een vast maandelijks bedrag door KEET verzorgd. Je bepaald zelf hoeveel ruimte je huurt, hoe je die ruimte inricht en voor hoe lang je die ruimte huurt.

Het is ook mogelijk om als deelnemer of consument bij KEET te flexwerken of bijv. een workshop te geven. Je kunt hiervoor terecht in één van onze “flextafels”. Deze zijn per dagdeel te huur en in te zetten voor diverse doeleinden zoals workshops, proeverijen en voor ieder die iets te vertellen heeft over food, duurzaamheid, fotografie, bloggen, interieur etc. KEET zal zelf ook verschillende creatieve workshops en evenementen organiseren. We geven deze niet alleen zelf maar er worden ook veel ontwerpers, sprekers, makers etc. uitgenodigd zodat het aanbod heel divers is.

Bij KEET kun je straks ook terecht voor lekkere koffie, huisgemaakte smoothies en lichte, vetarme gerechten in een huiskamersfeer. Een kleine kaart die gebaseerd zal worden op het health food concept. We willen namelijk gaan werken met lokale producten en zoveel mogelijk biologische en lokale producten. Het café moet een perfecte plek worden om rustig een boek te lezen aan de leestafel, op je laptop te werken (gratis Wi-Fi) of om heerlijk met vrienden op de bank een kopje koffie drinken.

De veelzijdigheid van het concept, de afwisseling van producten en de variatie in prijzen zal de consument enorm aanspreken aan dit concept.
We leggen als het ware een brug tussen de webwinkels en de stenen winkels.

We zijn op het moment hard aan de slag om het pand in het centrum van Rotterdam (380m2)in te richten. Het pand ligt op de Oppert, een zijstraatje van De Meent. Dit is dé urban street van Rotterdam met mooie kledingzaken, streetwise shops en leuke horeca.

Daarnaast zijn we druk met bepalen van het aanbod van ondernemers, de koffiecafé en de agenda voor de evenementen. Volgens de planning zullen we begin Mei 2015 openen.

Tot binnenkort!!
Team KEET



"KEET is een mini-warenhuis en verrast je met haar vele producten en unieke merken.Ons assortiment bestaat uit een zeer gevarieerd en uitgebreid aanbod van o.a. kaarten voor elke gelegenheid, sieraden, fashion, interieur accessoires en nog veel meer.De mooiste en leukste cadeaus voor jezelf en voor een ander.​Onze winkels in Rotterdam bieden webshops, beginnende ondernemers en labels een fysiek verkoopplatform, waardoor de winkel bestaat uit talloze mini pop-ups met vele unieke merken en producten."
Adres: Oppert 2a, 3011HV Rotterdam
Telefoonnummer: 0031-10-210.54.33
Stad: Rotterdam
Route: Oppert 2a
Postcode: 3011HV



op zoek naar gerelateerd: keet rotterdam instagram, concept store rotterdam, de keet rotterdam oldegaarde, depot rotterdam, & design rotterdam, groos rotterdam, hutspot rotterdam, oppert rotterdam
Recensies
Leuk winkeltje in het EMC! Mooie artikelen die je maar weinig in andere winkels ziet. Ik had een mooie vogelvaas gekocht, bij thuiskomst bleek deze stuk te zijn stuk geleverd vanaf fabriek. Contact gezocht per mail, vriendelijke communicatie en perfecte oplossing. Na 2 weken mocht ik de vaas gewoon nog komen ruilen of terug brengen. Gelukkig stond er nog één in een mooie kleur, dus ruilen was geen probleem. Dit winkeltje is echt een aanrader, mede door het vriendelijke personeel.
Echt leuke produkten, gezondheid en wellness gerelateerd, natuurlijke materialen, fijne vibe. Een aanzienlijk deel van het assortiment is echter te duur. Natuurlijk is het net die touch en die kleurstelling, maar een kleine variatie erop kan je bij de concurrent voor een fractie van de prijs krijgen.
De winteravond was heerlijk. Gezellig, sfeervol, vriendelijk personeel. Meer dan genoeg aanbod en lekkers om te proeven. Wij hebben genoten van al het leuks!! Zelfs de goodiebag was zoveel meer dan we mochten hopen!!
Leuke winkel met veel baby en kinderspullen. Maar ook andere leuke cadeaus. Achterin kun je goed een kop koffie drinken met iets lekkers erbij. Of ontbijten/lunchen. Net uit de loop achter de meent. De cheesecake is zeker een aanrader!
Leuke winkel met allerlei toffe spullen! Moeilijk om met lege handen buiten te gaan!
Gezellige winkel met leuke hebbedingetjes. Hier kun je goed een kadootje scoren met een knipoog.
Leuke winkel met hebbedingetjes en cadeauartikelen. Achterin vind je een café waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en taartjes. Het eten was lekker, de ruimte is sfeervol ingericht en de bediening vriendelijk.
Hele leuke winkel, maar geen eetgelegenheid meer helaas.
Hele leuke winkel ,leuke kaarten , beetje kleding ,ook baby kleding , serviesgoed allerlei hebbendingetjes ,gewoon leuk om een beetje rond te neuzen
Dit is echt een hele leuke winkel. Als je een cadeautje wil scoren, kan je hier zeker terecht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid