facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keet de Siepel

Keet de Siepel
Adres: entingheweg 25, 7991 cc Dwingelo, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0681366674
Stad: Dwingelo
Route: entingheweg 25
Postcode: 7991 cc


Recensies
De mooiste kringloop van Drenthe is niet écht overdreven! Ik ben zo ontzettend onder de indruk van deze winkel. Ik heb musea bezocht waar minder te zien is dan hier. Er is voor iedereen iets te vinden. Er is 2e hands, vintage en antiek te vinden. Hiermee bedoel ik dat er zowel betaalbare hebbendingen te vinden zijn, als zeer zeldzame verzamel objecten. Verwacht dus niet dat je voor 1,50 € een opgezette waterbuffel mee naar huis kan nemen. ja ze verkopen opgezette waterbuffels. Ik heb een prachtig keramieken kommetje gescoord €3,50!. Achter de kringloop buiten is een pickers walhalla met diverse verweerde objecten. Als je in de buurt ben dan kan ik je een bezoekje zeker aanraden!
Kringloop met toegevoegde waarde en artikelen. Sommige toegevoegde artikelen zijn wel aan de prijs maar dan heb je ook iets aparts. Bijzondere winkel leuke stijl.
Je kijkt er je ogen uit, het is net een museum. Een uurtje is te kort als je alles wilt bekijken. Aardige jonge eigenaren ook.
Mooie spullentjes Lekker snuffelen. Gangen ruim genoeg . Spullen goed gesorteerd. Gewoon geprijsd, hoeft ook geen jackpot te zijn voor 2dehands he ,dat hebben ze gied begrepen. Er hangt een gezellige sfeer. Klantvriendelijk.
Geweldige kringloopwinkel in Dwingeloo met heel veel vintage en curiosa artikelen. Gezellige verzorgde inrichting, met de nadruk op niet alledaagse spullen. Een aanrader!
Wat een geweldige winkel. Ogen tekort. Zoveel prachtige items. Tot snel
Erg leuke spullen!
Prachtige kringloopwinkel. Veel afwisseling in echte kringloopspullen met echte vintage spullen. Heerlijk om ff te struinen en terug te gaan in de tijd.
Leuk winkel waar men misschien een pareltje kan tegenkomen.
Je veel,erg veel handel dus Meubels en noem het maar op, je kunt daar je gerust een uurtje rondlopen . Wat rommelig door elkaar en verschillenden voorwerpen zijn op meerdere plekken er n te vinden Soms wat donker en er staat niet of er zaken wel getest zijn. Nee er was niet s voor ons bij maar dat ligt aan mij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid