facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keesmakers

Keesmakers

Info

kees is een gezonde, lekkere variant op kaas met 50% minder verzadigd vet en 25% minder zout dan een 48+ Goudse kaas van dezelfde leeftijd.

Geschiedenis

In kees vervangen we de verzadigde melkvetten door plantaardige oliën die rijk zijn aan onverzadigd vet. De unieke samenstelling zorgt ervoor dat kees 50% minder verzadigd vet* bevat. Daarom is kees goed voor je cholesterol. Bovendien bevat kees 25% minder zout* en dat is goed voor je bloeddruk.


Keesmakers BV is gevestigd in Leiden en is gespecialiseerd in innovatieve, gezonde zuivelproducten.


* vergeleken met een 48+ kaas van dezelfde leeftijd



"Kees is er voor alle kaaseters die op hun gezondheid letten. Of je nu bezig bent met je cholesterol, sport op topniveau, minder zout binnen wilt krijgen, lactosevrij wilt eten, een vegetarische kaas zoekt of gewoon houdt van de goede smaak van kaas: Kees is er voor jou!"
Adres:
Telefoonnummer: 071-7630860
Stad: Leiden


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: vervanger voor 48+ kaas, kaas 10+ kopen, keeskaas vegan, ipv kaas
Recensies
Hele lekkere kaas en gezond met weinig zout en verkeerde vetten, genoot er vele jaren van, alleen jammer dat het na het faillissement en het overgenomen is moeilijk verkrijgbaar is; vooral in de supermarkten: de AH heeft deze niet teruggebracht in het assortiment en de Jumbo kent deze niet eens in hun assortiment in mijn woonplaats en de Jan Linders neemt nu geen merken meer terug in hun assortiment omdat ze overgenomen worden. Breng de kaas weer terug in zo veel mogelijk winkels a.u.b.
Lekker product
Vertaald door Google Geweldige lunch! Origineel Great lunch!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid