facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kees Vonk

Kees Vonk

Info

Jij wil toch ook alles weten over de natuur en de avonturen van Kees Vonk? Elke week een nieuwe aflevering, kijk en je weet alles....uhh bijna alles.

Adres: appelhof 9, Noordwijk
Stad: Noordwijk aan Zee
Route: appelhof 9


Recensies
Afgelopen jaar bij Kees een nieuwe racefiets gekocht. Erg tevreden met de fiets en de service van Kees Fietshop! Kees heeft verstand van fietsen en door juiste metingen zit ik top op de fiets. Daarnaast is de service goed, als er iets met de fiets is lost Kees het goed en snel op. Aanrader voor de racefietser in omgeving Noordwijk!
Ik ben al jaren een tevreden klant bij Kees' Fietshop, maar de afgelopen periode heeft Kees fantastische service gegeven. Daar waar een leverancier flinke steken liet vallen, heeft Kees gezorgd dat ik het hele seizoen kon blijven fietsen. Daarna samen met hem gekozen voor een nieuwe Scott bike. Alles opgemeten, gecheckt, extra inzet van Kees en de nieuwe leverancier. Niet alleen een nog betere keuze, maar ook nog een excellente service van een échte vakman! Een méér dan tevreden klant. Op zoek naar een racefiets of MTB? Niet verder zoeken!
Zelfs op zijn vrije maandag was Kees bereid mijn fietswiel te repareren ik kon anders geen kant op, dat noem ik perfecte service!
Goede service en advies. Bij de aankoop wordt er goed met je meegedacht en gezocht naar de juiste oplossing. Kortom een top zaak voor de aankoop voor uw fiets.
Fantastisch geholpen afgelopen donderdag. Onderweg van Den Haag naar Amsterdam had ik last van leeglopende tubeless band. Tussen de bedrijven door, op goed moment, fijn geholpen zodat ik verder kon. En direct geleerd hoe ik zelf een tubeless band kan repareren. Top!
Liefhebber met fantastische service! Gooit speciaal om 7 uur de winkel open om een as te kunnen kopen zodat ik kon gaan fietsen in de vroege ochtend. Top service dus
Topservice. Mijn Cannondale mountinebike is weer in topconditie. Goede service voor een goede prijs!
Kees heeft veel ervaring op het gebied van race en mtb. En ik heb wederom gekozen om mijn nieuwe mtb hier te kopen en niet via het Internet. Het juist afstellen dmv een meting, de service mocht er iets aan de hand zijn, garantie, reparaties, op een paar minuten in het dorp en natuurlijk dat persoonlijke als in contact brengen met andere MTBers, tips en tricks een lekker kopje koffie krijg je niet als je via het Internet besteld. Je kunt hier ook prima fietsen huren ook mountainbikes en tandems en Kees verkoopt fiets accessoires, schoenen, kleding, kinder-, standaard- en elektrische fietsen.
Ronduit onbeschofte behandeld bij aankomst met lekke fietsband, het zal waarschijnlijk erg druk zijn maar fatsoenlijk blijven zit er blijkbaar niet altijd in. Slechte indruk gekregen, jammer.
Het bedrijf wat geen oog heeft voor een probleem van zijn mede mens. Wij hadden een klein probleem met onze gazalle fiets,maar de monteur wilde ons nauwelijks te woord staan laat staan helpen het probleem op te lossen .Volgens mij een gazelle dealer onwaardig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid