facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Info

Sinds 1978 zijn wij het vertrouwde adres in de Krimpenerwaard e.o. voor tuinmachines en onderdelen, reparaties en verhuur van diverse merken tuinmachines.

Geschiedenis

Kees van der Spek Tuinmachines B.V. is al sinds 1978 actief in tuinmachines. Sinds 1997 zijn wij actief op het gebied van maairobots. Het begon in 1997 met de eerste generatie van de Husqvarna Automower en we zijn ondertussen een flink aantal stappen en ervaringen verder.

Dit heeft erin geresulteerd dat we zowel de machines zelf als de installatie van deze machines tot in de finesses in onze vingers hebben.

Afhankelijk van het aantal vierkante meters en de inrichting van uw tuin, is er keuze uit verschillende typen en merken robotmaaiers. Er zijn tegenwoordig maairobots welke geschikt zijn voor kleinere tuinen (kleiner dan 100 m² is geen uitzondering), voor grotere particuliere tuinen (500 tot 4500 m²) en zelfs toepassingen tot 20.000 m² behoren tot de mogelijkheden!

Met de machines van Husqvarna, Etesia en Wiper hebben wij vrijwel altijd een passend antwoord op uw vraag als het over automatisch maaien gaat.



"Al meer dan 40 jaar is Kees van der Spek Tuinmachines B.V. een begrip in Zuid-Holland en ver daarbuiten voor tuinmachines, onderdelen, advies en reparaties.Opgericht door Kees van der Spek op 1 september 1978, en overgenomen door zijn broer Sjoerd op 1 juli 2001.Wij geloven dat service, vakkennis, eerlijkheid en snelle levering precies is wat u zoekt.Wij leveren machines én alle onderdelen van o.a. de volgende merken: EGO, Gardena, Husqvarna, Flymo, Grin, John Deere, Metabo, Kaaz, McCulloch, Stiga, Pellenc, Scheppach, Silky, Terrazza, Aspen, Agealube en nog vele anderen.Vragen of interesse? U kunt altijd contact met ons opnemen: per telefoon: 0182-342590 of per e-mail: [email protected]."
Adres: Nijverheidsweg 22, 2821 AW Stolwijk
Telefoonnummer: 0182-342590
Stad: Stolwijk
Route: Nijverheidsweg 22
Postcode: 2821 AW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Kees van der Spek website, Kees van der Spek gezin, Tuinmachines in de buurt, Kees van der Spek Contact, Kees van der Spek vriendin, Kees van der Spek contact Email, Kees van der Spek lengte, Kees van der Spek redactie
Recensies
Competente medewerkers, die goed adviseren en meedenken, faire prijzen, ook flexibel zijn als je nog iets in je bestelling bent vergeten of wilt veranderen. heb meerdere bestellingen geplaatst en het is zeker dat er meerdere volgen. PS ook een hele vriendelijke en goede bezorgservice Trans Mission, brengen alles keurig netjes in huis en ondanks het gewicht vragen nog waar jij het graag wil hebben. Top service ben zeer tevreden met deze firma.
Wat een top zaak! Ik heb vandaag gebeld, omdat ik twijfelde of ik de juiste robot maaier gekocht had. De medewerker, die ik aan de lijn had, bevestigde dat ik de juiste keuze had gemaakt. Hij nam verder alle tijd om diverse tips te geven over hoe ik alles moest installeren. Een dikke aanrader deze zaak. De volgende keer bestel ik hier weer :
Wat ik bestelde was niet op voorraad wist met bestellen dat het langer ging duren als normaal. kreeg snel een mail met de verwachte lever datum. Goede communicatie en product werd netjes nog voor de opgegeven datum geleverd. TOP
Mooi assortiment, prima prijzen en snelle levering. Gardena robotmaaier besteld en de volgende dag geleverd. Daarna nog even telefonisch contact gehad, vriendelijk en deskundig beantwoord. Aanrader!
Had verkeerd onderdeel besteld. Onderdeel teruggestuurd volgens retoursturen. Tot mijn aangename verbazing stond binnen 2 dagen aankoopbedrag van bestelling weer op mijn rekening. Zo kan het dus ook....
Husqvarna kettingzaag gekocht. Snelle levering en een top machine gekocht.
Heb op de site Gardena Smart system onderdelen gevonden tegen een aantrekkelijke prijs en die besteld. Dat ging makkelijk en probleemloos. De levering bleek iets vertraag te zijn wat mij netjes werd medegedeeld via den mail. Achteraf viel de vertraging mee en ontving ik mijn pakket. Alles prima verpakt en werkte uitstekend. Kortom ik beveel deze zaak dan ook van harte aan.
Bestellen van Gardena spullen ging hier wel helemaal goed. Bestel NOOIT direct bij Gardena, waardeloze online - winkel. TOP DUS.
Scherpe prijzen en een fantastisch advies inzake computergestuurde irrigatie van de tuin. Goede aftersales. Op naar het volgende project, de robotmaaiers.
Duidelijke website, goede prijzen en een snelle levering. Ook bij problemen en of vragen snel een antwoord en oplossing.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid