facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kees Smit Tuinmeubelen - Experience Store XXL Almelo

Kees Smit Tuinmeubelen - Experience Store XXL Almelo
Adres: Ambachtstraat 5, 7609 RA Almelo, Nederland
Telefoonnummer: 0546 819 493
Staat: Overijssel
District: Almelo
Stad: Almelo
Route: Ambachtstraat
Huisnummer: 5
Postcode: 7609 RA


Openingstijden

maandag: 10:00–21:00
dinsdag: 10:00–21:00
woensdag: 10:00–21:00
donderdag: 10:00–21:00
vrijdag: 10:00–21:00
zaterdag: 10:00–18:00
zondag: 11:00–18:00

Recensies
Ernstige ontwerpfout in Keter High Store+ OpbergkastnnIk kocht deze opbergkast specifiek om mijn tuinkussens te beschermen, maar helaas is dit volledig mislukt vanwege een ernstige constructiefout.nnHet grootste probleem:nHet dak lekt door een duidelijke ontwerpfout. Water verzamelt zich tussen de dakplaten en blijft lang nadat de regen gestopt is in de kast druppelen. Dit is niet simpelweg een kwestie van 'waterbestendig' versus 'waterdicht', maar een fundamenteel constructieprobleem.nnGevolgen:nMijn tuinkussens zijn ernstig beschadigd door het constante lekken.nDe kast faalt volledig in zijn primaire functie: het beschermen van opgeslagen items tegen de elementen.nnErvaring met klantenservice:nSnelle reactie op mijn klacht.nnGebrek aan erkenning van het structurele probleem:nOntoereikende oplossing: aanbod om een nieuw dak te kopen voor €40, wat het onderliggende probleem niet aanpakt.nGeen compensatie aangeboden voor beschadigde eigendommen.nnOndanks de 10-jarige fabrieksgarantie werd er geen passende oplossing geboden voor wat duidelijk een fabricagefout is. Het argument dat de kast slechts 'waterbestendig' is en niet 'waterdicht', gaat voorbij aan het feit dat een goed ontworpen buitenopbergkast op zijn minst bestand zou moeten zijn tegen normale regenval zonder doorlopende lekkage.nnIk raad potentiële kopers sterk aan om goed na te denken voordat ze deze kast aanschaffen, vooral als ze van plan zijn er waardevolle of vochtgevoelige items in op te bergen. De kast lijkt niet geschikt voor zijn beoogde doel vanwege deze ernstige ontwerpfout.
De set in de showroom die je denkt te hebben gekocht, die krijg je toch in een andere opzet thuis, de bezorgers....ik adviseer laat ze in godsnaam de boel buiten neerzetten, bij mij liepen ze de drinkbak van de hond omver, geen probleem natuurlijk, maar vraag dan om een doek om het op te ruimen en ga niet doodleuk door met er nog een grotere bende van te maken, ook stellen veel mensen het niet op prijs dat je zonder het te vragen naar het toilet gaat.nVoor €4000 aan handel loucheset verwacht ik eigenlijk mensen die er niet alleen voor het afrekenen je keuring behandelen, maar ook nadat je betaalt hebt.nWas de kwaliteit dan goed? Zolang jezelf de moeite neemt om alle latten weer vast te spijkeren, dan is het een prima set.nAdvies, ga voor het gevoel klant te zijn, beter naar een andere partij.
Wij hebben hier iets meer dan 2 jaar geleden een Hartman tafel en tuinstoelen gekocht, iedereen vond de set vrij duur maar wij waren ervan overtuigd dat Hartman kwaliteit levert.nNiet dus na iets meer dan 2 jaar krijgen we gekke vlekken in het blad die reageren op het aluminium onderstel.nWij mochten de tafel omruilen ,en kregen het overgebleven bedrag terug als tegoedbon.nDus ook na de garantieperiode laat dit bedrijf je niet in de kou staan!
De beste service en liefste en leukste medewerkers. Ze zijn super gastvrij en altijd erg behulpzaam, vooral geduldig ;nWij hebben ons loungeset hier gekocht en super tevreden over de kwaliteit en prijsverhoging. Bij het leveren was een van de bankjes beschadigd, deze was de zelfde uur nog vervangen. Side note, wij wonen op 10 min loopafstand maar toch!nnZeker een aanrader!
Goeie service en een mooi assortiment aan tuinmeubels! Zeer geslaagd met het uitzoeken van nieuwe kussens voor onze loungeset.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid