facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kees Oostindie culinaire dienstverlening

Kees Oostindie culinaire dienstverlening

Info

voor bijzondere catering aan huis of op locatie, laat je culinair verwennen

Adres:
Telefoonnummer: 024 3295911
Stad: Malden


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Petit Malden Petit Malden 286 meter Goede koffie en keus uit veel soorten gebak. Lekker gebak trouwens. Diverse koffie sp...
Recensies
Voor Kerstavond hebben wij bij Kees Oostindie de kerstproeverij besteld. Het was fantastisch. Alles paste perfect bij elkaar en er zaten duidelijke instructies bij. De hele familie heeft er van genoten. Zeker een aanrader!
Kerstmenu afgehaald, was super! Alles keurig netjes verpakt, duidelijke en makkelijke instructies voor de bereiding opwarmen in oven of even kort bakken if verwarmen in pan, zelfs suggestie hoe je het bord moest opmaken. En het belangrijkste: wij vonden alles, maar echt alle 4 gangen super lekker!! Zeker een aanrader!
Heerlijk gegeten. Proeverij konden we serveren als een 5-gangendiner. Prima om er de finishing touch opwarmen en serveren aan te geven.
Uitstekende service en overheerlijk eten. Echt een cadeautje!
Genoten van de proeverij: heerlijk!
Leuke mensen en lekker Eten
Het was catering voor een huisfeest. Van tafelbereiding tot allergieondersteuning, sauzen, presentatie, productie... het was indrukwekkend. Bedankt. Het was catering voor een huisfeest. Van tafelbereiding tot allergieondersteuning, sauzen, presentatie, productie... het was indrukwekkend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid