facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kees

Kees

Info

KEES eten & drinken in Poortugaal.

Geschiedenis

MagnEETcafé in Poortugaal wordt KEES eten & drinken. Vanaf 18 mei zijn wij weer geopend.

Na de verbouwing opent KEES eten & drinken zijn deuren waar vroeger MagnEETcafé Portugaal zat. De eigenaren van MagnEETcafé Poortugaal kiezen voor een andere naam die beter past bij het nieuwe concept in het oude tramstation van Poortugaal. Het geliefde eetcafé krijgt naast een nieuwe naam een flinke uitbouw, een compleet nieuw interieur, een ruimer terras en boven een aparte ruimte voor groepen.



"Restaurant Poortugaal,"
Adres: Kruisdijk 8 , Poortugaal 3176 PK, NL
Telefoonnummer: 010 501 5511
ln.seektnaruatser@ofni
Stad: Poortugaal
Route: Kruisdijk 8
Postcode: 3176 PK


Openingstijden

Maandag: 11:30-21:30
Dinsdag: 11:30-21:30
Woensdag: 11:30-21:30
Donderdag: 11:30-22:00
Vrijdag: 11:30-22:00
Zaterdag: 12:00-22:00
Zondag: 12:00-21:30


op zoek naar gerelateerd: kees naam, kees autist, kees kaas, bistro kees, kees restaurant poortugaal, kees eten en drinken, kees kaas proefpakket, kees momma
Recensies
Als vegan; lekkere vegan kebab helaas geen lekkere gevulde salade een gezondere optie dan de kebab maar wel erg lekker! Vriendelijk persoon en best wel wat vegan opties op de kaart, top!
Heerlijk gegeten en de service was super, vriendelijk personeel!
Net gegeten in de tuin. De ratten liepen af en aan. Het eten was goed, maar 7,20 voor een glas rose is gewoon oplichterij. Dit heb ik nog niet eerder betaald. We zijn naar binnen verhuisd maar daar moeten ongetwijfeld ook ratten lopen. Jammer het eten was goed.Eten: 3/5
Bar slechte service je bestelt eten serveerter luistert niet en komt met iets anders aanzetten. Zegt dat ze het alsnog regelt. Zijn al mijn tafelgenoten klarr met eten is mijn maaltijd er nog steeds niet. Als ik dan zeg dat ik het niet meer hoef krijg je te horen dat het miraculeus ineens wel klaar is. Dan bieden ze van alles aan maar dan ga je mijns inziens aan het begrip gezamelijk uit eten voorbij. Enorm trieste ervaring aangezien het ook iets speciaals had moeten zijn ivm pensioenering van mijn vriendin. Kan verder nergens mijn mening over geven want heb niets te eten gehad. Kortom erg jammer allemaal.
Lekker gegeten, echt de lekkerste caesar salad die ik ooit op heb! Het restaurant ziet er erg knus uit en het personeel was vriendelijk.
Wij kennen Kees heel lang en heb daar vaak met veel plezier gegeten. We brachten daar regelmatig onze gasten. Helaas is de menu recent vernieuwd en juist veel van de favorieten zijn er niet meer! We zijn sindsdien niet meer geweest. Ook vrienden van ons op bezoek uit Utrecht wilde graag weer bij Kees eten voor de heerlijke spare ribs, geroosterde kip, en bom blanche, maar we moesten ze teleurstellen: geen een van deze gerechten is nog op de kaart!!! Echt jammer .........
Slecht geintresserde serveerster heeft onze avond uit danig verpest. Worden aan een klein tafeltje gezet met kleine stoelen voor ons postuur niet echt prettig. Drankje worden op genomen .komen niet gelijk , brood plank besteld die is er al snel drinken nog niet. Bij het eerste broodje snijden komt ons saté menu gelijk al aan .erg onpersoonlijk word gewoon neer gezet. En dan komt onze serveerster vragen alles naar wens ? Wat denk je zelf!.we hebben het opgegeten saté was goed patat ook naar wat er nog meer op het bord lag was geen 21 euro waard, ik zag bij de buur tafel de nagerechten geserveerd worden voor 8.50 .twee keer niets wat een armoede stukje cake met een bol ijs niets bijzonders .nu dat hebben we maar gelaten thuis hadden we nog ijs in de vriezer. Nooit meer zo,n dure kaart en ongezellige onpersoonlijk bediening was geen cent fooi waard.die gaat van onze lijst af.
Heerlijk geluncht met z'n 4tjes bij Kees. Mooi weer dus lekker buiten op het terras. Wij hadden Club Sandwich Kip en Club Sandwich Zalm. Onze dochters hadden beiden Smashed Avocado, en nog friet van zoete aardappel erbij. Het heeft ons goed gesmaakt,vriendelijk personeel.
Vlotte en vriendelijke bediening. Het eten is er goed en ze houden rekening met je wens voor welk tafeltje als je dat bij bespreking vermeld. Kan er makkelijk parkeren en zit langs de weg. Voor de 1 fijn en een ander vind dat niet gezellig. In ieder geval een aanrader. Van de weg heb ik geen last.
Kleine kaart, niet heel veel keus. Wel gewoon de goede basis dingen. Veel lawaai van het verkeer. Niet een toplocatie. Wel makkelijk bereikbaar en veel parkeerplaats. Biefstuk was niet van goede kwaliteit vlees. Er zat geen zout op de frietjes. Na een vies glas te hebben gekregen voor de wijn, heb ik wel gelijk een nieuwe gekregen. Bediening was vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid