facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kees de Waal

Kees de Waal

Info

De leukste woonaccessoire winkel van Nederland gelegen in het centrum van Den Burg op Texel. In onze winkel heeft u keus uit een ruim assortiment voor zowel binnen- als buiteninterieur.

Geschiedenis

De leukste woonaccessoire winkel van Nederland gelegen in het centrum van Den Burg op Texel. In onze winkel heeft u keus uit een ruim assortiment voor zowel binnen- als buiteninterieur.

Producten

Woonaccessoire voor binnen en buiteninterieur

Adres: Binnenburg 23, 1791CG Den Burg
Telefoonnummer: 0222-312653
ln.tenalp@laawedotof
Stad: Den Burg
Route: Binnenburg 23
Postcode: 1791CG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: kees de waal servies, kees de waal kunstenaar, kees de waal texel openingstijden, souvenirwinkel texel, kees de waal schilder, webshop texel, kees de waal we, woonaccessoires texel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jojo Texel Jojo Texel 47 meter Wat ontzettend lief en attent om een kaart als bedankje te ontvangen! Het zijn de kle...
Hipspot17 Hipspot17 120 meter HIPSPOT17 Vintage-store gespecialiseerd in meubels en woonaccessoires uit de jaren 50...
boetiek boetiek "De Oorzaak" 144 meter Net een bestelling ontvangen, super fijne en snelle service. Kom hier al jaren en eig...
Recensies
Als je in Den Burg bent dan moet je gewoon deze winkel binnen gaan je komt ogen te kort. Niet alleen beneden maar ook de 1e en 2e verdieping staat vol met sneuzerijen. Vooral leuke dingen wat met Texel te maken heeft. En hele vriendelijke dames, die je graag helpt. Toppie.
Als je in de stad Den Burg bent kun je niet om deze winkel heen die zo kleurrijk is en uitnodigt om binnen te komen, het souvenir wordt geleverd met gratis geschiedenis van de eigenaren. Zeer aardige en behulpzame mensen.
Op zoek naar leuke cadeautjes voor een vriendin een bezoekje gebracht aan deze winkel. Na 5 minuten rondkijken werden we gevraagd snel af te rekenen omdat de winkel zou sluiten. Ik was nog aan het rondkijken maar werd bijna onder de voet gelopen door een medewerker die snel alle spullen naar binnen zette. De lampen gingen uit en de eigenaar stond bij de voordeur. Geen tijd om de cadeautjes in te pakken en lichtelijk onder druk de winkel verlaten. Winkel gaat pas om 17:30 dicht Echt super klantonvriendelijk en zeker niet netjes. Gemiste kans ook om zo met klanten om te gaan. Ik kom niet terug maar ik denk dat dit hun een worst zal wezen.
Je moet opletten waar je loopt maar wat een enorm assortiment van hebbedingen voor het thuisfront. Al jaren wordt de entree bewaakt door een kat die echt zijn eigen gang gaat. Zo leuk.
Prachtige winkel met moderne spullen. Al jaren klant bij Kees.
Leuke winkel, meerdere etages.
Vandaag geweest. Om 17:05 werd ons gezegd " we gaan zo sluiten" en prompt werd overal het licht uitgedaan. In het donker al die trappen af. Echt asociaal. Ze gaan om 17:30 dicht en ik snap dat je op tijd wilt stoppen. Maar op deze manier. Super onvriendelijk en wij komen zeker nooit meer terug....
Een winkel vol met allerlei leuke spulletjes. Je komt ogen te kort om alles te zien. De ene verdieping na de andere. Je loopt door gangetjes en deurtjes naar een andere ruimte die ook weer gevuld is met moois. De Corona route die ze hebben aangelegd is duidelijk ookal liepen enkele klanten toch door het verbod heen tegen de pijlen in maar door de route zie je wel alles. Zeker even binnenlopen!
Wat een geweldige winkel: de poes die lekker ligt te slapen bij binnenkomst, alle geweldige spulletjes, de duidelijke route door de winkel, de vachtenkelder. Je kunt niet weg van Texel zonder een bezoek aan deze winkel!!!
Heel gezellige, verslavende woonwinkel met betaalbare leuke en mooie dingen. Zo kan je een stukje Texel sfeer mee naar huis brengen. Vriendelijke en enthousiast personeel helpt je graag verder. Opgelet. Vergis je niet. De kat is geen decorstuk, maar het winkelhuisdier dat zich aan geen enkele klant stoort.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid