facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kees Beers Massage en Natuurgeneeskundig Therapeut

Kees Beers Massage en Natuurgeneeskundig Therapeut

Info

zie website

Adres: Wilgenstraat 18, 1731 SX Winkel (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 0224542247
Stad: Winkel
Route: Wilgenstraat 18
Postcode: 1731 SX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Massagesalon Winkel Massagesalon Winkel 1 km Erg aardig voor mijn moeder.
Recensies
Kees Beers is een para-medisch therapeut met veel vaardigheden en behandelmethodes. Als het om ontspanning gaat of pijnklachten, zal hij na een gesprek aangeven welke behandelmethode het beste past, of maakt een combinatie. Hij heeft veel opleidingen gevolgd en veel ervaring. Hij was ook 1 van de eersten in Nederland die met het elastische gekleurde Kinesio Tape / Cure Tape aan het werk ging. Geweldig bij ontspannen of versterken van spieren/gewrichten en stimuleren van vochtafvoer bij oedeem/lymfe. Aangesloten bij beroepsvereniging BATC en NGS Sportverzorging en NVVT voetreflex therapeuten. Laatste opleidingen: Massage bij Kanker, Massage bij Fibromyalgie, cranio-sacraal via reflexologie, lymfe en oedeem tapen.
Kom hier graag voor behandeling,in mijn geval voor sportmassage en waar bij spieren voortdurende irritatie zich voordoet,kan dit ter plaatse worden ondersteunt met kinesiotape en ga ik met een goed gevoel de deur uit.
Persoonlijk vind ik hem de beste ik ga er weer van genieten elke keer weer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid