facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kees Afman

Kees Afman

Info

Kees Afman is reeds 25 jaar werkzaam in de autobranche, eerst als plaatwerker en de laatste 15 jaar als specialist in het uitdeuken zonder spuiten.

Geschiedenis

Kees Afman is reeds 25 jaar werkzaam in de autobranche, eerst als plaatwerker en de laatste 15 jaar als specialist in het uitdeuken zonder spuiten. Met zijn ruime werkervaring worden deuken snel en vakkundig verwijderd.

Door de mobiele service wordt de schade aan uw auto ter plekke hersteld. Geen routebeschrijvingen, maar reparatie op locatie.



"Specialist in het uitdeuken zonder spuiten. Bedrijf is gevestigd aan de Jeverweg 1a te Groningen.Op afspraak aanwezig."
Adres: Rijksstraatweg 19, 9801 AM Zuidhorn
Telefoonnummer: 0620681882
Stad: Zuidhorn
Route: Rijksstraatweg 19
Postcode: 9801 AM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Vandaag 12 /4 /2023 bij Kees afnam geweest ik had parkeer schade. Ben heel blij met het eind resultaat. Aardige en eerlijke mensen en niet duur . Ben super tevreden één aanrader voor iedereen. Service: Autoschade herstellen
Geweldig werk, je ziet niets meer van de beschadiging, klasse
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid