facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keeperskamp Groningen

Keeperskamp Groningen

Info

Keeperskamp Groningen



"Keepersopleiding in Groningen voor keepers vanaf 7 jaar"
Adres: Rijksstraatweg 16, 9728 NT Groningen
Telefoonnummer: 0627058056
Stad: Groningen
Route: Rijksstraatweg 16
Postcode: 9728 NT



op zoek naar gerelateerd: Keeperskamp zomer 2023, FC Groningen Keepersschool, Keepers Groningen, Keeping the Zero keeperstraining
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Groningen Groningen 4 km Groningen is the main municipality as well as the capital city of the eponymous provi...
Gemeente Groningen Gemeente Groningen 4 km Dit is de officiële Facebook pagina van de gemeente Groningen.
Medisch Pedicure Feet and Body Medisch Pedicure Feet and Body 5 km Vandaag voor het eerst bij Dagmar geweest. Ik ben enorm tevreden met het resultaat! Z...
Nagelstudio Enjoy Nagelstudio Enjoy 7 km Uw handen als visitekaartje.
Leegkerk Leegkerk 8 km Leegkerk is een dorpje in de gemeente Groningen in de Nederlandse provincie Groningen...
Nieuwbrug (Zuidhorn) Nieuwbrug (Zuidhorn) 9 km Nieuwbrug is een buurtschap in de gemeente Zuidhorn in de Nederlandse provincie Groni...
Diepswal (Zuidhorn) Diepswal (Zuidhorn) 14 km Diepswal is een streek in de gemeente Zuidhorn in de Nederlandse provincie Groningen....
Recensies
De trainingen bij keeping the zero zorgen ervoor dat onze zoon nog enthousiaster is om te gaan trainen. Elke week weer andere trainingsvormen om zo het beste uit de keepers te halen! De trainers zijn elke keer enthousiast, ongeacht het weer! Vooral zo doorgaan!
Wij vinden keepersschool Groningen ‘Keeping the zero’ een goed en fris ogende “sportschool”. Wat een geweldig sportconcept hebben ze hier neer gezet. Alle trainers even enthousiast en gaan erg leuk met de kinderen om ongeacht leeftijd of kunnen. Zeer professioneel. Hebben lang gewacht voor wij onze dochter deze stap hebben laten maken maar zijn er inmiddels zeer content mee. Mede door de Keepersschool is onze dochter weer een stap dichter bij om haar droom te verwezenlijken. Weer een ronde verder in de JPN KNVB MO-12. Zij gaat met veel plezier de keepersschool en hoopt hier nog jaren te mogen blijven. Chapeau!
Goede trainingen onder de juiste omstandigheden, waar naast plezier ontwikkeling voorop staat. Onze zoon Armin leert er veel en gaat al 2 jaar met heel veel zin naar de trainingen. Er wordt ook goed naar de keepers gekeken, zodat ze op het juiste niveau worden ingedeeld en zodoende onder de juiste weerstand steeds beter worden.
Hoog niveau van de training. Echt leuke en aardige trainers die ook discipline bijbrengen. Onze zoon kijkt elke week uit naar de training en de verschillende clinics. De kids staan geen minuut stil en dat laat zien dat de trainingen goed worden opgebouwd! Ik vind het goed dat kinderen naar hun eigen ontwikkeling leren te kijken, alleen mis ik wel de terugkoppeling van trainers naar de ouders. Ik zou het fijn vinden als je af en toe een update krijgt hoe zij tegen je kind aankijken en waarvan zij vinden dat de kinderen aan moeten werken. Ik denk dat deze wisselwerking de ontwikkeling nog meer ten goede zou komen!
Super fijn om hier te trainen. Goede begeleiding en een fijne sfeer! Een echte aanrader voor iedereen die graag beter wil worden als keeper!
Ik train hier zelf, goede training waarbij elke keeper de benodigde aandacht krijgt om zich te verbeteren. Goede, persoonlijke trainers die veel goede kennis hebben van hun vak en waarbij je altijd met vragen terecht kan. De samenwerkingssfeer is erg goed. Kortom, leuke keeperstraining waar je veel leert.
Op 23 augustus een Keepershirt besteld. Meer dan een maand later nog niet opgestuurd. Contact gezocht met het bedrijf maar zij nemen geen telefoon op en reageren erg slecht of zelfs niet op berichten/mails!!! Uiteindelijk had ik iemand te pakken en het Keepershirt was niet op voorraad. Ik moest een anders shirt uitkiezen. Na eindelijk een shirt uitgekozen te hebben duurde het weer 3 weken en het werd maar niet opgestuurd. Ik heb mijn geld terug gevraagd en tot op de dag van vandaag 17 oktober helemaal geen geld terug gekregen!!!! Contact gegevens werken niet meer. Waarschijnlijk heeft hij mijn nummer geblokkeerd. Erg slecht! Schandalig bedrijf! Nooit wat bestellen want hij stuurt niks op, en houd je geld!
Ik heb een keepersbroek besteld op 9 januari en heb daar een bevestigingsmail van gekregen. Kreeg niks binnen, heb gemaild op 4 maart en kreeg te horen dat ik het eind deze maand zou krijgen. Ik reageer op dezelfde dag nog dat het oke is maar heb niks ontvangen. Dus ik mail weer op 12 mei en logischer wijze was ik er een beetje klaar mee. Ik krijg te horen dat het tot eind mei duurt. Ik accepteer het weer, maar moet weer mailen op 17 juni en 20 juli waar het blijft. Dan toch nog een reactie en dat is dat het uitgesteld is tot 3 augustus. Daarna op 30 augustus en 1 september gemaild. Allebei genegeerd.
Leerzame trainingen met elke keer een ander thema. Keepers leren wat hun verbeterpunten zijn door de wekelijkse zelfreflectie. Een hele mooie en waardevolle aanvulling naast de wedstrijden. Jammer dat we er niet eerder mee zijn begonnen voor onze dochter.
Op zich leuke en goeie trainingen. Helaas word ik vaak in de jongere groep geplaatst en ik vind dat ik daar minder uitdaging heb.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid