facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keepers Academie Zeeland

Keepers Academie Zeeland

Info

Bart van Wuyckhuyse, eigenaar van keepersAcademieZeeland.

KeepersAcademieZeeland voldoet aan de vraag voor professionele keeperstraining in de regio.

Geschiedenis

Beste ouders, keepers en keepsters,

Welkom bij KeepersAcademieZeeland. De keepersacademie in de regio die je vanuit een leerzame, uitdagende en veilige omgeving in de regio naar je persoonlijk top wilt helpen!

De kern van KeepersAcademieZeeland bestaat uit een lessen cyclus van 12 trainingen die 90 minuten per les duren. Deze cursus word ook wel de voor- of najaarsopleiding genoemd. De trainingen zijn in kleine groepen van 6 keepers met een maximum van 8 keepers per keeperstrainer.

Tijdens de opleiding staat de techniek centraal: ´zonder techniek geen tactiek!' naast de techniek komen natuurlijk ook alle andere aspecten van het keepersvak aan bod, zoals positionele, tactische, fysieke en mentale aspecten. Daarnaast staan concentratievermogen en discipline hoog in het vaandel. Echter is plezier in de trainingen het allerbelangrijkste!

Wil jij je als keeper in al deze facetten onderscheiden van andere keepers in Zeeland! Lees dan snel verder en schrijf je in voor de voor- of najaarsopleiding van KeepersAcademieZeeland.

Adres: Sportweg 4, 4471 RP Wolphaartsdijk
Telefoonnummer: 06-15587669
Stad: Wolphaartsdijk
Route: Sportweg 4
Postcode: 4471 RP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
V.V. Wolfaartsdijk V.V. Wolfaartsdijk 5 meter Mooi complex.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid