facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keep Moving

Keep Moving

Info

Welkom bij Keep Moving.

Het bedrijf waar lichamelijke gezondheid centraal staat.

http://www.sportparkkeepmoving.nl

Geschiedenis

Welkom bij Keep Moving.
Het bedrijf waar lichamelijke gezondheid centraal staat.

http://www.sportparkkeepmoving.nl

Onze taak

De huidige mens is ver bij de natuur vandaan gaan leven en wil de natuur en het leven aan zichzelf aanpassen. Terwijl wij onszelf juist zouden moeten aanpassen aan de natuur. De natuur geeft ons leven en energie. Energie in de vorm van voeding, drinken, rust en aarding en leven in de vorm van geboorte en geluk! We zitten veel binnen en ervaren maar weinig het gevoel van frisse lucht, een bries langs de huid of de warmte van de zon op onze huid.

Het is in mijn optiek van groot belang dat we weer dichter bij moeder aarde en ons lichaam komen. Om zo ons leven beter te kunnen begrijpen en te ontsnappen uit de dagelijkse sleur van stress, drukte, negatieve gedachten en verkeerde voeding. Doormiddel van voedingsadvies, sport en massages wil ik deze bewustwording overbrengen aan mijn klanten. Zodat ze bewuster, gezonder en sterker in het leven komen te staan.

Producten

Obstacle training, bootcamp, calisthenics, freerun, personal training feesten & partijen, bedrijfsuitjes, massages, voedingsadvies, lifestyle coaching.



"Sportpark keep Moving is een plek waar verschillende buitensporten samenkomen zoals obstacle run, freerun, calisthenics en bootcamp.U kunt binnen de aangegeven openingstijden altijd vrij trainen of deelnemen aan 1 van onze groepslessen."
Adres: Zuiderdracht 29, 1696AK Blokker
Telefoonnummer: 0624417353
ln.tpgnivompeek@ofni
Stad: Oosterblokker
Route: Zuiderdracht 29
Postcode: 1696AK



op zoek naar gerelateerd: keep moving blokker, keep moving zuiderdracht, keep moving oosterblokker, sportpark keep moving oosterblokker, sportpark keep moving, keep moving song, keep moving hoorn, sportpark keep moving hoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arynboats Arynboats 2 km Een klein bedrijf, wat zelf karperboten bouwt.ziet er netjes en vakkundig uit. En je ...
Recensies
Leuk sportpark! Je kan hier zelf trainen maar ook mee doen met de groepslessen, waaronder bootcamp. Voor iedereen toegankelijk; beginner of gevorderden. Lekker buiten sporten ipv binnen in een sportschool. Leuke sfeer met de sporters en instructeurs.
Vandaag kennis mogen maken met Sportpark Keep Moving! Flinke drukte op zondagochtend, maar vanwege de flinke oppervlakte van het terrein is dit allesbehalve storend. Wat direct opvalt is dat er sporters zijn van alle leeftijden en niveaus. Het park leent zich daar ook prima voor. Veel toestellen kunnen, zij het door een enkele aanpassing, eenvoudig naar niveau worden aangepast. Nog geen vijf minuten op het terrein en al aangesproken door de aanwezige eigenaar, tevens zelf fervent sporter. Zeer gastvrij ontvangen en geen enkel probleem om even een ronde over terrein te lopen terwijl mijn kinderen zich te goed aan de vele frambozen- en bramenstruiken. Wat een heerlijke omgeving voor een pittige training en dat in goed gezelschap! Een echte aanrader dus!
Mooi groot park met technische obstakels. Wellicht voor de wat kleinere mensen lees kinderen wat moeilijker ivm afstand en grootte van obstakels. Behulpzame en vriendelijke begeleiding. Zeker een aanrader. Je bent zo de hele middag zoet.
Over dit soort obstakels ga je niet 'ff'. We hebben goede uitleg van technieken gekregen van eigenaar Jens, en weten nu veel beter deze stormbaan aan te vallen. We gaan hier vaak terugkomen!
Leuke en grote baan! Instructeurs zijn zeer kundig en behulpzaam! We hadden drie dagkaartjes en hebben alsnog super goede begeleiding gehad!! Komen zeker terug!
Super gaaf park, kundige instructeurs. Genoeg keuze uit verschillende sportlessen en ook nog eens erg gezellig.
Mooi park met genoeg variatie in obstakels. Zeker een aanrader om lekker te kunnen trainen.
Fijne sportplek met top instructeurs. Zowel beginners als gevorderden kunnen hier terecht
Mooi opgezet sportpark buiten met enthousiaste en kundige begeleiders. Ook leuk voor kinderen.
Leuk park, veel mogelijkheden en voor jong en oud ook goed te doen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid