facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KeenSystems

Info

Welkom op onze Facebook pagina.

Geschiedenis

Welkom op onze Facebook pagina.



"KeenSystems is al sinds 2004 dé onafhankelijke white-label telecomoperator gespecialiseerd in slimme en flexibele communicatieoplossingen. Wij bieden vaste telefonie VoIP, mobiel, VaMo, hosted PBX en verbindingen glasvezel / xDSL. Tevens zijn we gecertificeerd distributeur van 3CX, een volledige UC-oplossing voor jouw klant.Wij de bouwstenen, jij de regie!Wij leveren al onze diensten geheel white-label en uitsluitend via het partnerkanaal. Wij doen géén direct sales en géén installatie. Dat laten we aan jou. Daarnaast bepaal je bij ons als Partner zelf jouw merk, jouw propositie, jouw verkoopprijs en jouw marge. Jij hebt dus volledig de regie."
Adres: Molenrand 1, 5421 VZ Gemert
Telefoonnummer: +31 88 110 2200
Stad: Gemert
Route: Molenrand 1
Postcode: 5421 VZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: 3CX keen, Keensystems vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GSM Gemert GSM Gemert 255 meter GSM Gemert is in Gemert. Voor al uw telefoon accessoires, reparaties, smartphones en...
Voips Voips 2 km Wij werken graag samen met VOIPS. VOIPS doet wat ze beloven. Komen afspraken na en le...
RuB Security RuB Security 3 km Fijn bedrijf, heeft bij mij op de zaak de alarm installatie aan gelegd werkt zoals he...
Recensies
Dit bedrijf heeft bij ons artikelen "onder voorbehoud van voorraad" besteld. Helaas konden wij niet meer leveren omdat de aanbieding uitverkocht was. Bij de aanbieding stond dan ook duidelijk vermeld: "zolang de voorraad strekt" Wij hebben deze klant direct per e-mail de status doorgegeven en het aankoopbedrag direct terugbetaald. Dit bedrijf beschuldigd ons er onterecht van dat het aankoopbedrag niet terugbetaald is was binnen enkele dagen terugbetaald en wij onbereikbaar zijn voor onze klanten! Beste KeenSystems, ons advies aan jullie: Misschien jullie administratie eens beter controleren en een goede cursus "klantvriendelijkheid" volgen!
Super bedrijf met net zo'n goede service. Wij hebben zeer goede ondersteuning en uitleg gehad van ze hoe wij het beste onze VoIP konden opzetten Ze denken gewoon goed met je mee en hebben korte lijnen waardoor je ook goed en snel geholpen wordt. Dat is echt een enorm pluspunt van ze. Misschien kan je wel zeggen groot geworden door klein te blijven.
Top bedrijf, weten waar ze het overhebben
Zeer fijne partner, oplossingen en support zijn top!
Super service gerichte voip leverancier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid