facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kedka

Kedka
"KKEC staat voor kunst, kaarten en cadeaus. Wij printen posters, schilderijen, eigen foto's op canvas, plexiglas of aluminium in de maat die gewenst wordt. Canvas prints worden in de winkel geprint en zijn binnen twee uur klaar.Daarnaast verkopen wij een grote collectie wenskaarten en cadeautjes. Wij doen ons best om hier net even anders in te zijn dan een ander. Daarvoor reizen we veel in Europa om de laatste trends te signaleren en nieuwe leveranciers te vinden.Wat wij erg belangrijk vinden is plezier hebben. Cadeautjes geven is dat natuurlijk al, daarom zoeken we altijd naar fun artikelen.Wij zijn een Rotterdamse winkel, dus we hebben een grote keuze in Rotterdamse souvenirs en alles wat met onze stad te maken heeft."
Adres: Aelbrechtskade 36 , Rotterdam 3022 HL, NL
Telefoonnummer: 06 59424348
Stad: Rotterdam
Route: Aelbrechtskade 36
Postcode: 3022 HL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Etos Etos 1 km
Etos Etos 1 km
Etos Etos 2 km
Etos Etos 2 km
Etos Etos 2 km
Rituals Rituals 2 km
Oossu - City Beauty Relaxation Oossu - City Beauty Relaxation 2 km Complete Gezichtsbehandeling gehad. It feels like haven on earth. Ik heb een schoonhe...
Schoonheidssalon Beauty Enzo Schoonheidssalon Beauty Enzo 2 km Vandaag een ontspanningsmassage gehad. Ik ben 5 minuten later gearriveerd dan gepland...
KIKO KIKO 2 km
Etos Etos 2 km
Chanel Parfums Beauté Chanel Parfums Beauté 2 km Top. Geweldige medewerkers.
NQ Cosmetics NQ Cosmetics 3 km Na een online bestelling geen levering gehad. Na contact over Track en Trace code gee...
Etos Etos 3 km
Recensies
Top-service!! Ik kocht een kalender van Blond met een foutje er in. Gebeld en gesproken met Lisa. Binnen een dag had ik een nieuw exemplaar in huis, met een lekker chocolaatje erbij. Super!!
Gezellige en leuke winkel waar je veel aparte spullen kan vinden met humor
Hele leuke zaak met van alles. Mooie skyline foto van Rotterdam gekocht. We zijn er heel blij. Het bestellen en afleveren verliep makkelijk.
Bij de eerste bestelling van 2 foto's op plexiglas waren de foto's aanzienlijk donkerder uitgekomen dan de originele helderheid van de oorspronkelijke foto's. Verder was de kwaliteit qua scherpte en kleur perfect. Ik heb contact opgenomen met de winkel en kreeg een zeer vriendelijke mail als reactie met daarin de oplossing dat zij contact zouden opnemen met de leverancier en nieuwe opsturen. Perfecte service! Echt heel blij mee. Ik raad deze winkel dan ook zeker aan vanwege de kwaliteit van de foto's en de service die zij bieden :
Leuke winkel om rond te kijken. Medewerkster deed haar best, maar de lichtelijk geïrriteerde collega vond ik minder aardig, omdat wij een vraag stelde over inpakken van ons best fragiele product. Er werd uiteindelijk aan onze vraag meegewerkt. Alsof we te veel waren... Geen kerstinpak papier helaas. Er werd wel een alternatief geboden.
erg leuke winkel, met een leuk assortiment. Niet allen is het assortiment geschikt om voor jezelf lekker te snuffelen, maar ook is het een aanrader als je op zoek bent naar een origineel cadeautje. Verder is het personeel zeer klant vriendelijk. Ook heb ik ervaring met het online winkelen bij de kkec, snelle service en hoewel je dan verzend kosten moet betalen word je bestelling goed en netjes verpakt, wat het goed compenseert. Bij mijn bestellen zat ook nog een handgeschreven kaartje, wat ik zelf erg leuk vind naar de klant toe.
Altijd leuk een persoonlijke boodschap met een Tony!
Leuke winkel veel kaarten en kado's
Ben ff kwijt hoe het al weer hete voor het deze maar heeft... Was wel oke ..aanbod voor muziekkaarten was minder..heb wel wat meegenomen ... Maar vond het aanbod minder dan voorheen... Vb. Posters die je daar kon kopen, canvas die je kon spannen..minder een beleving.. Maarrrr wel een kaart gekocht .. ik ging ernaar toe omdat ik herinnerde dat ik zoveel keuze had... Maaaar ben blij dat ik wat heb kunne meenemen
Prima service na klacht! Mijn skyline kwam licht beschadigd aan. Omdat het in de vrij drukke tekening niet heel erg opviel en ik geen zin in gedoe had besloten het zo te laten. Wel een review geplaatst. Er is gelijk contact opgenomen per mail en later zoals afgesproken per telefoon. De medewerker wilde niet horen van "zo maar laten" hij zei het is best een uitgave dus heb je recht op een onbeschadigd exemplaar! Er is fantastisch meegedacht over de oplossing en hoe ik zo makkelijk mogelijk de skyline om kon wisselen en ik kon uiteindelijk zelfs in de auto blijven zitten op een parkeerplaats bij de winkel terwijl het nieuwe exemplaar naar me toe gebracht is. Petje af voor de geweldige service!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid