facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kdv Fluisterwoud&POV Kabouterheuvel&BSO Drakenberg&BSO Sterrenbos

Kdv Fluisterwoud&POV Kabouterheuvel&BSO Drakenberg&BSO Sterrenbos

Info

Kinderdagverblijf Fluisterwoud & BSO Drakenbergh & BSO Kikkersprong: Professionele kinderopvang in s-Heerenberg die uw kind een voorsprong geeft!

Geschiedenis

Kinderdagverblijf Fluisterwoud in 's Heerenberg is een plek vol aandacht voor kinderen van nul tot vier jaar. De vertrouwde gezichten van deskundige pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat niet alleen uw kind, maar ook uzelf zich bij ons prettig voelt.

Buitenschoolse Opvang Drakenbergh in 's-Heerenberg organiseert voor kinderen van 4 tot 13 jaar na school en in de vakanties talloze leuke activiteiten. We stimuleren hen op alle ontwikkelingsgebieden, motorisch, emotioneel, creatief en intellectueel. Knutselen, muziek maken, voetballen, discofeestjes houden, hutten bouwen en uren spelen met K’nex: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Buitenschoolse Opvang Kikkersprong in Beek organiseert voor kinderen van 4 tot 13 jaar na school en in de vakanties talloze leuke activiteiten. We stimuleren hen op alle ontwikkelingsgebieden, motorisch, emotioneel, creatief en intellectueel. Knutselen, muziek maken, voetballen, discofeestjes houden, hutten bouwen en uren spelen met K’nex: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.



"Kinderdagverblijf Fluisterwoud is een plek vol aandacht voor kinderen van nul tot vier jaar. Elke dag staan onze enthousiaste en deskundige pedagogisch medewerksters klaar om jouw kind een gezellige en leerzame tijd te bieden. Bij ons krijgen baby’s en jonge kinderen letterlijk de ruimte om zich te ontwikkelen, zichzelf te zijn en de wereld om hen heen te ontdekken. In onze prachtig nieuwe tuin beleven kinderen urenlang speelplezier."
Adres: Willem van den Berghstraat 1, 7041 CW 's-Heerenberg
Telefoonnummer: 0314-229082
Stad: 's-Heerenberg
Route: Willem van den Berghstraat 1
Postcode: 7041 CW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Peuteropvang Buitenkind Peuteropvang Buitenkind 477 meter Van harte welkom op de Facebookpagina van Peuteropvang Buitenkind in 's-Heerenberg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid