facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KC Scheldezoom

KC Scheldezoom

Geschiedenis

Als u meer wilt met uw hond, als u baas wilt blijven over hem, maar toch op een leuke manier met hem om wilt gaan, als u een goede band met hem wilt opbouwen, neemt u dan eens een kijkje bij onze club; we hebben allerlei leuke trainingen en activiteiten om dat doel te bereiken.

U bent er met allemaal hondenliefhebbers onder elkaar en ziet er alle soorten honden, ras- en raslozen, van Chihuahua tot Sint Bernard, van Maltezer tot Border Collie, van puppy tot oude baas.

Met tientallen ervaren instructeurs is de deskundigheid aanwezig om op verantwoorde wijze bezig te zijn met de opvoeding van uw hond. Ook kunt u er, mocht dat nodig zijn, een beroep doen op onze gedragstherapeut.

Op deze website geven wij veel informatie over onze club. Kijkt u hier eens rond om te zien wat er allemaal te doen is en de sfeer alvast een beetje te proeven. Ook vindt u daar ook hoe u lid kunt worden en kunt inschrijven voor een cursus.

Adres: Ruytershoveweg 41, 4622 RK Bergen op Zoom
Stad: Bergen op Zoom
Route: Ruytershoveweg 41
Postcode: 4622 RK



op zoek naar gerelateerd: Puppycursus Hoogerheide, KC de Baronie, Agility training hond Brabant, Martin Gaus Hondenschool, Gehoorzaamheidstraining hond Roosendaal, Kynologenvereniging Tilburg, Flyball bergen op zoom, Hondentraining Steenbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dogs in Touch Dogs in Touch 5 km Een hele fijne goede training bij Dogs in Touch wij zijn er erg blij mee
Recensies
Zeer ervaren en goede trainers, heel veel plezier gehad en mijn hond heeft hierdoor veel geleerd en boven alles ik heb mijn hond leren begrijpen.
Vriendelijk ontvangen door de trainers. Goede adviezen en tips. Mooie lokatie, netjes verzorgd.
Een k.c. waar ik regelmatig ga kijken en waar je altijd erg gastvrij ontvangen word
Hele mooie locatie! Top dag gehad met de wedstrijd
Een fijne plek waar je super onthaalt wordt met je hond samen. Goed advies en trainer, voldoende de tijd nemend voor uitleg en oefeningen. Een leuke samenkomst op zondagmorgen met de gehoorzaamheidtraining. Aanrader
Wat een schitterend terrein. En lekker schoon alles. En het team was geweldig.
Volg hier de puppy training bij Kees. Het is super leerzaam en leuk. Zeer diervriendelijke manier van trainen.
Een zeer interessante theorie avond gehad. Het gaat een leerzame cursus worden voor onze hond.
Super les gehad dank je wel aan het team
Leuke club, toegankelijk voor iedereen, goede training, gezellig met de honden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid