facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KC Hoogeveen

KC Hoogeveen

Info

KC Hoogeveen

Geschiedenis

Het meeste plezier beleeft u aan een goed opgevoede hond. KC Hoogeveen kan u hier uitstekend bij helpen ! Wij staan garant voor verantwoorde lessen in gehoorzaamheid van uw hond en passen daarvoor positieve trainingsmethoden toe.

U kunt beginnen met de puppycursus wanneer uw pup de leeftijd van 12 weken heeft bereikt en volledig is ingeënt. Na deze puppycursus kunt u doorgaan in gehoorzaamheidslessen of op wat latere leeftijd van uw hond aan één van de hondensporten bij KC Hoogeveen beginnen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het betreffende cursussecretariaat.

KC Hoogeveen heeft goed opgeleide (kynologische) instructeurs, die cursussen hebben genoten bij O&O of Cynophilia. KC Hoogeveen is op 17 mei 1963 opgericht, een grote vereniging, met een nieuw clubhuis (november 2011) en gelegen aan de rand van Hoogeveen naast Vliegveld Hoogeveen. U kunt gratis parkeren op onze parkeerplaats aan de Achteromsedijk 8F.

Tot ziens bij KC Hoogeveen!

Adres: Achteromsedijk 8F, 7903 TL Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528275465
Stad: Hoogeveen
Route: Achteromsedijk 8F
Postcode: 7903 TL



op zoek naar gerelateerd: Kc hoogeveen bestuur, Clubmatch Hoogeveen, Puppycursus westerbork, Puppycursus Assen, Puppycursus Hoogezand, Hondentraining Ruinen, Hondenschool Carlos, Hondentraining Beilen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DVIN Kringgroep Drenthe DVIN Kringgroep Drenthe 118 meter Dobermann Vereniging waar ook andere werkhonden rassen welkom zijn om het IPO-program...
Recensies
Kijk maar eens op www Koopman op pad nl bij KC Hoogeveen. Echt geweldig.
Begin januari heb ik telefonisch contact gehad met de hondenclub. Tijdens dit gesprek werd mij verteld dat de beginnerscursus gehoorzaamheid op meerdere dagen per week werd gegeven. Een voorwaarde was dat wij op een wachtlijst zouden komen voor de training. Na 2 maanden wachten kregen wij een afgekapt mailtje dat wij helaas niet ingedeeld zijn voor de cursus. De reden hiervoor was dat de cursus alleen op dinsdag wordt gegeven, wij hadden aangegeven dat wij dan niet beschikbaar zijn. Ik vind het erg onprofessioneel dat de beloftes die gemaakt zijn, niet nageleefd worden.
Geweldige club mensen die met heel veel passie en kennis, hele interessante en leerzame cursussen geven! Clubgebouw en het terrein worden keurig onderhouden. Echt een aanrader!
Gezellige en gastvrije Kc
Goede begeleiding, gericht op wat jii wil bereiken met je hond. Dus les op maat in de puppygroep.
Goed ondehouden terein. De wegbewijzering is niet heel duidelijk helaas.
Zeer geschickt! Vriendelijke medewerkers, die zeer attent waren Mooi onderhouden locatie
Het was zeer geslaagd de eerste keer hond had het ook na ze zin gr Henk toonen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid