facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KC Delft

Adres: Tanthofdreef 10, 2623 EX Delft
Telefoonnummer: +31 15 262 7652
Stad: Delft
Route: Tanthofdreef 10
Postcode: 2623 EX



op zoek naar gerelateerd: Puppycursus Delft, Hondentrainer Delft, Penningmeester KC Delft, Webshop KC Delft, Agility Delft, Flyball delft, Dogdance delft, Jachttraining Delft
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NAN - Dog Assistant NAN - Dog Assistant 4 km Info
Als gediplomeerd Kynologisch Instructeur ( Martin Gaus Academie ) help ik...
Recensies
Eerse keer cursus gekregen voor onze kleine hond Kato. Zeer professionele begeleiding. Mooi buitenterrein, fijne persoonlijke begeleiding en vakkundig. Goede parkeergelegenheid.
Ik kom hier sinds dit jaar. Mooi veld voor de trainingen. Mooi club gebouw. Ook door omstandigheden blijft men positief.
Altijd heerlijk kunnen trainen met onze Basset. Was een heerlijke tijd.
Al regelmatig volgen we cursussen met de honden. Ook kan je er goed hondensport doen. Er is een ruime kantine en een binnenzaal voor bv de jongste puppies. Er zijn 2 velden voor de cursussen en sporten. Gratis parkeergelegenheid.
Hele gezellige vereniging.
Een zeer gezellige en aangename hondenschool met uitstekende terreinen en een ruime parking, ook voor grotere voertuigen of aanhangers. De ruime kantine is zeer proper en goed onderhouden met voldoende sanitaire voorzieningen en vriendelijke bediening. Een echte aanrader voor wie uit de buurt komt.
Mooie club. Deze club heeft twee grote afgesloten grasvelden voor de trainingen. De trainers zijn ervaren en geduldig. De club heeft een mooi clubhuis met een bar waar voornamelijk drinken te bestellen is. In dit clubhuis is ook een binnenzaal waar onderandere de puppytrainingen worden gegeven. Naast de standaard puppy-, basis- en elementaite gehoorzaamheid trainingen geven ze hier ook trainingen voor verschillende hondensporten. Zie hier agility, hoopers, flyball en nog veel meer. Als je op zoek bent naar een goede hondenclub waar je veel kan leren is dit the place to be.
Met onze hond Cody naar de training.
Ruim aanbod aan cursussen. Enthousiaste instructeurs, die geheel op vrijwillige basis les komen geven. Ruime kantine.
Gezellige honden club en puppy training overdekt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid