facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KAV Autoverhuur

"KAV Autoverhuur is ruim 50 jaar het vertrouwde adres voor het huren van voertuigen. Wij verhuren auto’s, bestelwagens, personenbusjes, vrachtwagens, koelwagens, trekkers, trailers, koeltrailers, speciale voertuigen zoals rolstoelbussen, autotrailers, pick ups en aanhangers. Met 10 vestigingen door heel Nederland zijn al onze voertuigen overal beschikbaar en is er altijd een filiaal bij u in de buurtDe letters KAV staan voor 'Kan Alles Vervoeren'. Deze naam is niet door ons bedacht maar door onze klanten. De letters stonden oorspronkelijk voor 'Kerklingh Autoverhuur' maar deze naam werd al gauw gewijzigd in onze verkregen geuzennaam.Wij zijn erg trots op onze naam en doen er ook alles aan om deze in ere te houden!"
Adres: Visserstraat 8 , Aalsmeer 1431 GJ, NL
Telefoonnummer: 0297 383 000
Stad: Aalsmeer
Route: Visserstraat 8
Postcode: 1431 GJ



op zoek naar gerelateerd: Borg KAV Autoverhuur, KAV Autoverhuur IKEA, KAV Amsterdam, KAV Autoverhuur Amstelveen, KAV Sassenheim, KAV Autoverhuur vestigingen, KAV to go, KAV Autoverhuur Groningen
Recensies
Onverwachts busje moeten huren, KAV was de enige die kon helpen. Prima service! Goede prijs. Nette administratieve afhandeling.
Prima service aardige mensen
Bus met klep, hoog laadvermogen 3500kg en 18m3 en pompwagen gehuurd. Vriendelijke mensen. Bus zijn klep draagt amper de helft van zijn laadvermogen, waardoor pompwagen en klep zinloos waren bij de vervoering. Het huren van een dergelijke bus was dus zinloos. Klus wat amper een half uur had hoeven duren, duurde nu 4 uur. Volledige factuur werd gewoon geint overigens erg aan de prijs en er werd zeer laconiek gedaan over het feit dat de bus niet aan zijn specificaties voldeed. Zware afrader dus en zal hier nooit meer iets huren.
Onbetrouwbaar Bedrijf. verhuren Vrachtcombinaties die je met een BE rijbewijs zou mogen besturen . Dit is niet waar ! Ben in Duitsland van de weg gehaald, en enorme boete gekregens. Heb dit meermaals aan KAV gevraagd of dit toch echt wel mag omdat ik zelf twijfelde.... Ze vertellen gewoon halve waarheden om maar een combinatie te kunnen verhuren. Kijk goed uit als je bij KAV wat wil huren!! Helaas is dit alemaal telefonisch gegaan en heb ik niets op papier anders zou ik ze voor de rechter slepen!
Let op wanneer je een auto voor meerdere uren huurt.. Dan wordt het opeens heel duur. Maar het geautomatiseerde systeem is werkelijk geweldig. De app is perfect. Er komt geen mens aan te pas. Heb je even een busje nodig.. Doen!!
Staan altijd voor je klaar
Vertaald door Google Reageert niet op e-mail en is niet open op zaterdag. Origineel Does not respond to email, and is not open on saturdays.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid