facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KAUAI

KAUAI

Info

At KAUAI Utrecht Centraal, everything tastes deliciously good, is good for you and is made from the freshest natural ingredients available.

Adres: Utrecht Centraal Station, 3511 CA Utrecht (stad)
Telefoonnummer: +31303035577
Stad: Utrecht
Route: Utrecht Centraal Station
Postcode: 3511 CA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:00
Dinsdag: 07:00 - 22:00
Woensdag: 07:00 - 22:00
Donderdag: 07:00 - 22:00
Vrijdag: 07:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 08:00 - 21:00

Recensies
Hebben lekker koffie goed geholpen en niet te gek duur zeker een aanrader als me even snel een bakje koffie wilt.
Lekker en vers gemaakt drankje, goede lunch en enthousiast personeel! Leuke tent :
De enige plek op CS waar je echt vers en lekker eten kan halen. Het bereiden kan daardoor soms wat langer duren, dus zorg dat je iets meer tijd hebt! Ik vind het heerlijk dat ik niet het gevoel heb iets slechts te halen voor onderweg, wat bij vele afhaallocaties wel zo voelt. Ga zo door!
Altijd top! Goed eten en leuke mensen. Haal altijd wat lekkers wanneer ik op Utrecht Centraal ben.
Avocado toast met gepocheerd ei was één grote brei in een kartonnen bakje. Smaak was OK maar gewoon niet te eten. Mooie La Marzocco koffie machine maar ze weten hem niet te bedienen. Warm drankje heeft niets met koffie te maken. Helaas
Enige minpunt is het enthousiasme van de medewerkers, waardoor ik net iets meer bestel dan gehoopt haha. Ik ben fan.
Lekkere gezonde maaltijden! De Princess wrap en de smoothies zijn echt een aanrader! Eindelijk een gezonde, snelle hap en ook nog eens vriendelijk personeel!
Mooie zaak, vriendelijk personeel en een goed menu! Snelle service en een van de weinige plekken op Utrecht CS waar je gezond kunt eten en drinken. Tot de volgende keer
KAUAI is de hotspot van Utrecht Centraal! Ze hebben hier onwijs lekkere en gezonde gerechten. Het is elke keer weer genieten! Daarnaast is het personeel ontzettend vriendelijk, vrolijk en altijd in voor een gesprekje. Ga zo door!
Sinds ik van het bestaan van Kauai af weet haal ik nergens anders mijn wraps meer. De Thai Crunch is echt mijn favoriet, maar de anderen zijn ook meer dan de moeite waard!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor KAUAI.

Utrecht biologisch restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Utrecht Centraal Station kaart stadsplattegrond, satellietweergave. KAUAI adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met KAUAI. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over KAUAI delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SNCKBR SNCKBR 394 meter We have a new name, find us on Facebook: restaurantwakuwaku
LandgoedKeuken Utrecht LandgoedKeuken Utrecht 803 meter Appeltaart was lekker, niet te zoet. Prima. Gewone koffie was in klein kopje, dus wei...
Goodfoodclub Goodfoodclub 1 km De plek waar je alles kunt vinden op gebied van gezond, lokaal en duurzaam voedsel
The Barn The Barn 3 km
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid