facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Katvriendelijkhuis

Info

Als u op zoek bent naar een "Duurzaam kattenmeubel" dan bent u bij Katvriendelijkhuis aan het juiste adres.
Ik maak duurzame katten producten op ambachtelijke wijze, na de wens van de klant.



"" Katvriendelijkhuis biedt u maatwerk kattenmeubelsals standaard niet voldoet "Juist die katteneigenaren komen bij ons terecht, ze zijn op zoek naar luxe design kattenmeubels wat mooie blikvangers zijn in het interieur.Of u een Scandinavisch, industrieel, minimalistisch, klassiek of ander interieur heeft?Katvriendelijkhuis ontwerpt en maakt kattenmeubels, afgestemd op uw interieur naar wens en natuurlijke behoeften van uw katten.Onze kattenmeubels bestaan uit een stevige basis voor de krabpalen of een ombouw met vervangbare krabdelen van karton of sisaltapijt, alles is volledig afgewerkt en gemonteerd.​"
Adres:
Telefoonnummer: 0634864955
Stad: Vught



op zoek naar gerelateerd: Design kattenmeubel
Recensies
Eindelijk mooie spullen voor de kat! Wij hebben een krabplank aangeschaft en zijn er super tevreden mee. Er is alle ruimte voor overleg over kleur hout bijvoorbeeld, en er wordt meegedacht over welk product het meest geschikt zou zijn. Je merkt gewoon aan alles dat de liefde voor katten groot is bij Katvriendelijkhuis. Onze kat gebruikt de krabplank dagelijks om z'n nagels te scherpen maar ook om lekker te chillen. Onze jonge kinderen gebruiken het ook als podium : Het vakmanschap is het echt waard. Zulke mooie details, afwerking en kwaliteit! Waar normaal krabplanken en kattenmeubels nou niet echt een aanwinst zijn voor een mooi interieur, vinden wij deze krabplank echt heel mooi!
Onwijs blij met ons product van katvriendelijk huis. Zelf heb ik geen kat, maar 2 konijnen. We waren op zoek naar een konijnentoilet. Sonja heeft een prachtig product gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van goede kwaliteit hout en het product gaat lang mee! Wij zijn blij & de konijnen ook!
Wij hebben verschillende kattenmeubels en een speelbord aangeschaft voor onze Britse Kortharen. De meubels worden intensief gebruikt en zien er nog steeds mooi uit. Niet onbelangrijk: ze zijn ook stevig. Bovendien passen ze perfect bij de inrichting van ons huis. Sonja is een vakvrouw en denkt in mogelijkheden!
Mooi en duurzaam product. We hebben een kattenbak ombouw met een liggedeelte op de top. Past perfect bij onze interieur. Goed en duidelijke offerte met tekeningen wat precies overkomt met afgeleverde product! Zeer tevreden en onze katten ook!
Wij zijn heel blij met de krabpaal en voerpuzzel. Het ziet er mooi uit en hele goede kwaliteit. Je kunt zien dat het gemaakt wordt door mensen met een passie voor katten en een passie voor goede kwalitatieve, handgemaakte producten. Ze denken met je mee in oplossingen! Wij zijn heel blij dat we Katvriendelijkhuis hebben leren kennen!
Wij hebben een puzzelvoerbak om te voorkomen dat onze kat gaat schrokken. Werkt goed, inmiddels favoriet bij beide katten en staat ook nog een leuk in je interieur!
Super mooie, duurzame producten - wij hebben een krabpaal en een voer puzzel die hier beide erg in de smaak vallen. Fijne communicatie en we zijn altijd goed geadviseerd. Zeker een aanrader!
Degelijke kattenmeubels. wij hebben de krabpaal Flow voor onze 3 poezenbeesten. Ze zijn er enorm fan van en hij wordt volop gebruikt
Super mooie krabpaal Flow en krabplank Bob aangeschaft bij Katvriendelijkhuis. In het echt zijn deze producten nog mooier! Heel stevige kwaliteit en mooi afgewerkt. Echt een dikke aanrader.
Zeer stijlvol maar vooral kwaliteitsvolle meubels voor je viervoeters. Worden hier heel goed gesmaakt zowel door de senioren als door de kittens! Een absolute aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid