facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kattenveertjes

Kattenveertjes

Info

De nieuwste rage in katten speeltjes!
Kijk voor alle producten op Kattenveertjes.nl

Geschiedenis

De nieuwste rage in katten speeltjes!
Door de kleinste aanraking spring het veertje al weg, waardoor het natuurlijke jacht instinct van uw kat word gestimuleerd. Doordat het veertje weg springt kan uw kat hier uren zoet mee zijn, want voor uw kat is niets leuker dan achter iets aan jagen. Het veertje is ook ideaal om mee te apporteren, zo kunt u samen met uw kat spelen.
Kattenveertjes zijn er in verschillende kleuren en maten kijk snel op kattenveertjes.nl voor het volledige assortiment!

Producten

Kattenveertjes en Crazy Kickers, de favorieten speeltjes van honderden katten! Kattenveertjes zijn er in 3 varianten en 5 vrolijke kleurtjes. De Crazy Kickers zijn verkrijgbaar in 2 maten en 4 varianten: Catnip, Matatabi, Valeriaan en Bells.

Kijk voor alle beschikbare producten op http://kattenveertjes.nl

Adres: Postbus 1135, 1700BC Heerhugowaard
Telefoonnummer: +31 85 301 3033
ln.sejtreevnettak@ofni
Stad: Heerhugowaard
Route: Postbus 1135
Postcode: 1700BC



op zoek naar gerelateerd: kattenveertjes belgie, kattenveertjes snuffelpakket, kortingscode kattenveertjes, kattenveertjes kopen, kattenveertjes jumbo, springveertjes voor de kat, spring toys kattenveertjes, katten springveertjes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jazz Tagzz Jazz Tagzz 619 meter Jazz Tagzz, de plek voor gegraveerde honden & katten tags. Indien op voorraad worden ...
Uwbrokkenthuisbezorgd.nl Uwbrokkenthuisbezorgd.nl 2 km Uwbrokkenthuisbezorgd.nl de thuisbezorgservice in uw regio van BiMa's Honden- en Katt...
Recensies
Echt een aanrader voor uren speelplezier! De verschillende speeltjes zijn lekker afwisselend en zorgen voor uitdaging. De bonks zijn hier favoriet! En weet je wat het leuke is?! Elke box is een verrassing en een feestje voor je kat! Én de inhoud is altijd meer als datgene wat je betaald. Win Win!
We hebben een superleuke, veelzijdige box ontvangen van Kattenveertjes! Met veertjes, bonks, een muis en matatabi-sticks. Een groot succes! De katten stonden meteen op scherp en gingen heerlijk jagen op de speeltjes. Ook de matatabi-sticks vielen goed in de smaak.
De FUNBOX geeft eindeloos veel speelplezier en is ook zeker een leuke cadeautip! Mooie kwaliteit producten waar we nog heel lang plezier van zullen hebben. Wij mochten deze uitproberen met Frenkie @franksome_ die er nog elke dag uren mee bezig is!
Mijn dames waren helemaal weg van de funbox! De cat bonks gaven plezier voor uren en de kleine houd er van om achter de kattenveertjes aan te racen. Beide zijn er ook echt gek op matabi dus die stokjes er bij en hun dag kon niet meer stuk.
Mijn kat speelt leuk met de muizen, de plastic veertjes vindt ie niet super. Stokje vindt hij ook lekker. Wat mij tegenviel is dat er bont van dieren is verwerkt in de speeltjes. Bijvoorbeeld de muizen zijn volgens mij van konijnenbont en het stokje heeft een prachtig zwart-wit gestreept ministaartje, volgens mij van een ... babymakaki?. Daar had ik beter op moeten letten. U bent dus daarover gewaarschuwd. Mijn antwoord op reactie Kattenveertjes.nl: Wij hebben de echtheid van het "gestreepte staartje' getest door wat haar eraf te knippen en dit te verbranden: dat gaf duidelijk de geur van verbrand haar.
Leuke producten en snel geleverd. Onze katten hebben een funbox gekregen vol met matatabi stokjes, veertjes, bonks, en een muisje. Ze gaan ermee manden lang spelplezier hebben.
Super leuke webwinkel met heel leuk kattenspeelgoed. Koop eigenlijk altijd hier mijn kattenspeelgoed want mijn katten vinden van hier bijna alles leuk. Ze hebben veel keuze, goeie kwaliteit en wordt snel bezorgd.
Super leuke speeltjes! De kitten is gek op de springveertjes. Vooral de kortere versie is een hit. De oudere speelt er vooral mee als je het voor haar gooit. De Matabi sticks zijn door beide goedgekeurd. Je krijgt een leuk persoonlijk kaartje bij de levering.
Leuke veertjes waar onze kitten helemaal gek van is. Snelle levering met handgeschreven kaartje erbij. Erg leuk.
Super service, ik had zelf een verkeerd adres doorgegeven maar dat kon direct gewijzigd worden. Het was mooi ingepakt en de ontvangers waren erg blij met het cadeautje!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid