facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KattentrimsalonDotje

KattentrimsalonDotje

Info

kattentrimsalon waar vachtverzorging en welness word gedaan voor katten en andere kleine dieren zonder narcose in een rustige omgeving

Geschiedenis

informatie over de vachtverzorging bij kattenhoteldotje, de mogelijkheid van vachtverzorging tijdens het verblijf en tussendoor.



"Pension voor katten en niet blaffende huisdieren! Wij verzorgen de opvang van uw kat of huisdier tijdens uw zakenreis, familiebezoek of uw vakantie. Buiten het hoogseizoen is het mogelijk om een privé kamer voor uw huisdieren, en hebben ze indien u dat wenst geen contact met andere huisdieren."
Adres: Ruige Weide 25, 3421 TH Oudewater
Stad: Oudewater
Route: Ruige Weide 25
Postcode: 3421 TH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Discus Fauna Plaza Discus Fauna Plaza 3 km Afgelopen week was ik op zoek naar een fietsmand voor onze teckel. Ik ben fantastisch...
Recensies
Gewoon goed. Voorzieningen voor katten met een specifek voedingspatroon of medicatie. Dieren worden goed geobserveerd. Er is ruim voldoende kennis en ervaring in huis in geval van ziekte en aandacht voor afwijkend gedrag. Verzorgers met een gouden hart. Je dier komt niets tekort. Onze poes wil niet mee bij het ophalen. Dat was wel eens anders bij andere logeeradressen. Wij laten de zorg voor onze prinses alleen over aan het equipe van Kattenhotel Dotje.
Hele fijne opvang. Onze poes heeft het hier goed gehad. Na 4 dagen een whatsapp gestuurd om te vragen hoe het ging. Kreeg een mooie foto terug gestuurd en daarbij dat het goed ging. Dankzij jullie kon ik met een gerust hart op vakantie ondanks dat ik het heel erg moeilijk vond om haar te brengen. Heel erg bedankt voor de liefdevolle/fijne verzorging, Luna komt graag nog eens terug! Chantal Roestenburg
Wij hebben vorig jaar ons kat naar dotje gebracht. Het leek in het begin een hele fijne service en ze gaven zelfs aan dat ik ze wel tegen een vergoeding foto's van mijn kat kon vragen. Ik was erg zenuwachtig omdat dit mijn eerste keer was dus ik heb ze zeker een aantal keer geappt, er word gewoon niet gereageerd en heb nooit foto's ontvangen. Eenmaal thuis was hij ook niet meer hoe hij eerst was. Dit heeft een lange tijd gekost. Ik zou uw kat ergens anders heen brengen, ik heb er geen fijn gevoel bij. Bewerkt na reactie van dotje; toch wel heel raar dat dat mij verteld is dan. Ik zou niet zomaar verzinnen dat een foto van mij kat geld kost toch? Als ik jullie reviews zo lees dan lijkt het erop dat er vaker dingen gebeuren die jullie later ontkennen. Of een communicatie probleem binnen het bedrijf of een ontkenningsprobleem lijkt het. Hij is niet afgevallen anders had ik dat wel benoemd. Het ging om zijn gedrag.
Update: beide katten hebben de niesziekte opgelopen door dit pension terwijl ze allebei zijn ingeent. 1 van de twee heeft daardoor serieuze ademhalingsproblemen. De dierenartskosten lopen inmiddels op. Dotje reageert ook niet meer op mijn berichten. Wegens een verhuizing heb ik dit jaar voor een ander pension gekozen en dus mijn katten naar Dotje gebracht. Dit is dan ook meteen de laatste keer. Beide katten kwamen erg gestresst terug waarbij er zelfs 1 onder de diarree zat. Volgens Dotje was dit de dag ervoor nog niet maar het was overduidelijk dat dit er al een paar dagen zat. Beide katten eten nauwelijks meer iets. Het is overduidelijk dat ze niet goed verzorgd zijn en ze alleen uit zijn op geld. Het feit dat het zelfs geld kost om via whatsapp een extra update te krijgen zegt denk ik wel genoeg. Ik heb dit nog nooit zo meegemaakt en ben al wat verschillende pensions gewend. Conclusie: breng uw kat hier niet heen!
Let op: de zoveelste ingeënte kat die hier de niesziekte heeft opgelopen! Wij hebben onze kat ontzettend ziek teruggekregen. Hij zat bij aankomst onder de diarree en nog durven de eigenaren van Dotje te beweren dit niet gezien te hebben onze kat is wit. Wij zijn nu al 2 dagen bezig om de diarree en overgeef op te ruimen in huis. Zeker geen aanrader, gaan hier nooit weer naar terug. Update: katten eten nog steeds niets en worden steeds zieker. Vandaag nogmaals naar de dierenarts. Factuur wordt doorgestuurd naar dotje. Nog een update: beide katten hebben de niesziekte. Gezien andere reviews is dit niet de eerste keer dat een ingeënte kat terug komt van dotje met de niesziekte. BRENG UW KAT HIER AUB NIET NAARTOE.
Opnieuw onze Tommie hier weer gebracht en weer erg tevreden over de service/verzorging. Zelf op 2e kerstdag mochten we onze Tommie nog komen halen tussendoor en dat terwijl ze eigenlijk dicht waren s' avonds voor afhaal. Ook had Tomms nog last van klitten en daar werd ook gelijk moeite voor gedaan om dit te verhelpen. Al met al super fijne mensen die erg betrokken zijn met het welzijn van je diertje.
Voor ons geen succes. Onze kat is 2 maal geweest en beide keren afgevallen. Bij de laatste keer een ziek beestje terug gehaald. Na behandeling van de dierenarts langzaam herstelt. Dotje geeft meer om de euro’s dan om katten.
Onze twee katten Elmo en Flynn hebben het er altijd naar hun zin. Voor hun een soort vakantieadres. Prima katten hotel. Waar je ook lekker buiten kunt spelen en kattenkwaad kunt uithalen. Men kent de katten en weten precies wat ze leuk vinden. Wat ons betreft een aanrader.
Onze Bob is 9 dagen gaan logeren bij Dotje. Bob is al wat ouder en heeft een asiel verleden. Ze hebben hem goed in de gaten gehouden en ons op de hoogte gehouden. Omdat er nazorg aanwezig is kunnen we goed beoordelen of Bob in de zomervakantie hetzelfde kamertje krijgt of een ander plekje. Wij waren zeer tevreden over de communicatie. Klein nadeel was de parkeergelegenheid maar daar waren ze nog druk mee bezig.
Kattenhotel Dotje verdient een dikke pluim.Er is met veel kennis en liefde voor onze Sjak gezorgd. Sjak is 14 jaar en sinds een klein jaar diabeet.Prima ervaring. Vok en Nel Veer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid