facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kattentrimsalon LoveCats

Info

LoveCats is een trimsalon alleen voor katten. LoveCats is dagelijks telefonisch bereikbaar, werkt alleen op afspraak.

Geschiedenis

verzorging van de vacht van de kat



"Kattentrimsalon LoveCats is een trimsalon alleen voor katten waarin het welzijn van de kat centraal staat. Klitten, niet gekamd willen worden, verharen...ik help u graag bij de verzorging van uw kat. Alle katten zijn van harte welkom!Lieve, lastige, ondeugende, bange katten.Van huis tuin en keuken kat tot alle rassen.De vacht is immers de spiegel van de gezondheid!"
Adres: Diepvoorde 1611, 6601ER Wijchen
Telefoonnummer: 0621872307
Stad: Wijchen
Route: Diepvoorde 1611
Postcode: 6601ER


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Katten Trimsalon Wijchen, Kattentrimsalon Uden, Betty's Trimsalon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pets Place Wijchen Pets Place Wijchen 784 meter Bij Pets Place Wijchen vindt u alles voor uw huisdier! ...
Recensies
Betty is superlief voor de katten en weet ze ook goed rustig te krijgen. Mijn kater had last van wat klitten op zijn achterpoten en hapte bij mij steeds naar de kam en borstel moet spelen om er vervolgens mee van door te gaan. Bij Betty deed hij dit niet, Netty palmde Jares in en Jares, Betty
Hele fijne sfeer, kat vond het ook leuk. Geen gestress. Volgende week met onze andere ragdoll/siamees er naar toe
Betty is vakkundig, geduldig en super lief voor mijn katten. Mijn katten zijn niet de makkelijkste, maar krijgen even een knuffel tussendoor om ze op hun gemak te stellen. Zeker een aanrader!
Perfecte salon om uw katten te laten trimmen. Betty is een goede kattentrimster, erg aardig, heeft super veel geduld, en is ontzettend lief voor onze katten. Een aanrader!
Wow! Heel erg tevreden met de service. Rustig, professioneel, vriendelijk, betrokken. Onze kat voelde zich helemaal op z’n gemak en ik ben met de meest fluffy kat thuis gekomen!
Hele nette lieve vrolijke dame. Onze Kitt is goed van haar klitten af. Lekker snackservice voor de poes tussen door. En een lief speeltje mee.
Voor de eerste met onze katten bij lovecats geweest, we zijn heel tevreden en blij weer met onze katten weg gegaan. De naam lovecats is zeer terecht! Tot de volgende keer.
Kon heel snel terecht, echt super. Schone ruimte, voldoende materialen om te trimmen en ook nog speeltjes en snoepjes voor de katten. Ze was heel lief voor m'n katten en ze waren gelukkig gauw op hun gemak. Hebben nog gelachen toen de katten weer terug hun mandje in moesten. Ik vond het wel wat prijzig 100 euro voor 2 katten, ze is een uur bezig geweest, maar voor nu vond ik het de moeite waard. Mijn katten kunnen weer een hele tijd vooruit en heb ook nog een kam meegekregen, zodat ik het zelf bij kan houden. Zeker een aanrader!
De liefste en beste kattentrimster die je je wensen kan voor je poezenbeesten
Wij gaan altijd met veel plezier naar Betty met Luna en Charlie. Heel erg vriendelijk en heel lief met de omgang van de katten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid