facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kattentrimsalon Cattycoat

Kattentrimsalon Cattycoat

Info

kattentrimsalon aan huis



"Kattentrimsalon Cattycoat komt bij u aan huis voor de vachtverzorging van uw kat in Castricum en omstreken."

"Kattentrimsalon Cattycoat komt bij u aan huis voor de vachtverzorging van uw kat in Castricum en omstreken."
Adres: castricummerwerf 2, 1901RW Castricum
Telefoonnummer: 06-44044456
Stad: Castricum
Route: castricummerwerf 2
Postcode: 1901RW



op zoek naar gerelateerd: Kattentrimsalon Haarlem, Trimsalon Heemskerk, Sanitaire trim kat
Recensies
Superblij met Joyce. Zelf onze meest angstige kat weet ze tot rust brengen zodat zij zich laat behandelen. Joyce gaat voor het belang van de katten en heeft echt hart voor de dieren. ik kan haar aan iedereen aanraden!
Joyce is een geweldige kattentrimster. Ze heeft een mooie ruime salon. Onze boskat is niet de makkelijkste, maar Joyce draait haar hand er niet voor om. Ze kan de kat rustig en doortastend een kambeurt geven. Ze neemt ook de nageltjes en oren mee in de behandeling. Fijn! Ik raad haar zeker aan.
Mijn vaste kattentrimmer. Ik heb best een lastige kat die niet rustig blijft zitten en zich verzet, dus ik twijfelde of het wel zou gaan bij een trimmer. Maar Joyce krijgt haar altijd rustig en netjes gekamd en geschoren. Ze is heel erg lief voor de katten en bovendien een leuk mens. Gewoon doen dus!
Ik raad Cattycoat ten zeerste aan! Naast dat Joyce onwijs vriendelijk is werkt ze zorgvuldig en doet ze er alles aan om de kat zich zo ontspannen mogelijk te laten voelen. Ze denkt echt met je mee en de communicatie loopt soepel. Helemaal super!
Joyce neemt de tijd om de kat zo goed mogelijk op zijn gemak te stellen, is rustig, vriendelijk en erg lief voor de kat. Ze werkt met haar hart, geeft uitleg en mijn kat is enorm opgeknapt van de behandeling.
Jocye was net bij me thuis geweest om mijn oudste kater van 16 jaar oud bij te kammen of te scheren. Mijn kater had erge last van vilt samen geklikte haren en het lukte mij niet zelf meer om het bij te houden. Jocye was zo liefdevol en professioneel bezig met mijn kater, ze was rustig en nam ook de tijd ervoor. En ze is totaal niet duur en echt waard voor het geld. Ik raad daarom iedereen aan om naar Cattycoat te gaan van Jocye. Ze doet voor nu nog aan huis bij mensen en ze is bezig met haar eigen trimsalon. Ik wens je er heel veel succes ermee Jocye!
Onze Dodger is een Main Coone die een keer per jaar echt iets uitgedund mag worden. De vacht is dan zo vol, dat het Dodger zelfs in de weg zit. Joyce plukt en kamt Dodger heel nauwkeurig, luistert naar onze wensen, maar adviseert ons daar ook in. Dodger ondergaat het trimmen altijd heel rustig en krijgt na afloop altijd wat lekkers van Joyce. Joyce geeft de kat de juiste aandacht en verzorging. Zij is professioneel in haar vak. Na afloop ziet Dodger er altijd weer stoer uit met een mooie glanzende vacht. Joyce is een gezellig persoon, ook voor de kat! Wij raden Joyce zeker aan!
Onze maincoon Shadow zat vol met klitten en werd voorheen onder narcose geschoren,omdat hij het kamen bij ons niet toe liet! Nu doorgestuurd naar Cattycoat en wat is Joyce een goede lieve katten trimster! Zij haald alles uit de kast en tot mijn verbazing was onze Shadow goed te trimmen. Ik keek echt mijn ogen uit! Had dit niet verwacht van Shadow.. ik raad echt deze kattentrimster aan! Ze is ook zo lief. Ik noem haar echt een kattenfluisteraar!
Joyce is een vakvrouw. Zelfs onze ietwat schuchtere kater weet ze zonder al te veel moeite over te halen om bij haar op tafel te komen voor een trim beurt. Waar hij vervolgens met veel liefde en geduld wordt behandeld.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Kattentrimsalon Cattycoat.

Castricum huisdierdiensten

openingstijden, locatie, vervoer. castricummerwerf 2 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Kattentrimsalon Cattycoat adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Kattentrimsalon Cattycoat. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Kattentrimsalon Cattycoat delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dieris Dieris 716 meter Fijne winkel, fijn personeel of eigenaresse
Scruffy's Vriendjes Scruffy's Vriendjes 855 meter Scruffy’s Vriendjes bied de volgende service aan: - Kleine groepswandeling - Dagopvan...
Uitlaatservice Hondenvermaak Uitlaatservice Hondenvermaak 2 km Annette is altijd heel vriendelijk en rustig. Onze hond gaat altijd met heel veel ple...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid