facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kattenren.com

Kattenren.com

Info

Bij kattenrennen.com maken wij kannenrennen op maat gemaakt voor uw situatie.

Geschiedenis

Uw kattenren wordt gemaakt door ons kleine familiebedrijf PB Aluminium in Best. In 1989 zijn wij begonnen met ons bedrijf en hebben we ons steeds verder gespecialiseerd in het maken van onderkomens voor dieren. Wij maken gebruik van onderhoudsvrije producten zodat u en uw huisdier(en) volop van de kattenren kunnen genieten. De kattenren is niet alleen onderhoudsvrij, ook zorgen wij ervoor dat deze voor u specifiek op maat gemaakt wordt en een luxe uitstraling krijgt.

Maandag tot en met vrijdag bezoeken uitsluitend na telefonische afspraak. U bent iedere zaterdag van 09:00 – 15:00 zonder afspraak welkom! De koffie staat klaar!

Adres: fabrieksweg 34, 5683 PP Best
Telefoonnummer: 0031499 374395
moc.nernettak@ofni
Stad: Best
Route: fabrieksweg 34
Postcode: 5683 PP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eurokooi volieres, en volierebouw Eurokooi volieres, en volierebouw 0 meter Vanochtend mijn bestelde vijverrooster opgehaald. Zeer mooi gemaakt, door het alumini...
Vijveroverkappingen.nl Vijveroverkappingen.nl 0 meter Top service en een mooi resultaat. We zijn erg blij met her vijverrooster!
Van der Vleuten Bouwmaterialen Van der Vleuten Bouwmaterialen 818 meter Heel vriendelijk geholpen door medewerker. Ik wilde groen geimpregneerd rabat kopen v...
Recensies
Wat een fijn bedrijf is dit. Vanaf het intake gesprek tot het opleveren. Bij de montage kwam men er bij ons achter dat een deurpaneel verkeerd was gefabriceerd. Tot grote frustratie van de mensen op locatie. Niet zozeer voor hun zelf maar meer omdat dit hun eer te na was. Nog dezelfde avond hebben ze een nieuwe deur gemaakt en zijn op een dag later op zaterdag de deur komen monteren. Als pleister op onze wonden hadden ze ook nog een presentje voor ons nou, eigenlijk voor de katten ;- meegenomen. Dank jullie wel!
Een prachtige ren van goede kwaliteit! Toen we de ren kwamen halen was de service en uitleg super!
Duidelijke afspraken en planning. De plaatsing is netjes gedaan
Mooi materiaal en hele goede service. Wij en de katten zijn blij !
Super tevreden over alles...Materiaal, het inrichten van de ren , super leuke mensen ....In ėėn woord TOP
Erg goed geholpen door Aaron. Vakkundig en eerlijk advies. Bedankt Aaron
Professioneel. Aardige mannen. Na een jaar nog geen gebreken en net zo mooi als net geplaatst. Gewoon niets op aan te merken!
Ontzettend tevreden over onze kattenren. Stevig netjes geplaats op maat gemaakt. Een aanrader als je een mooie kattenren zoekt.
Topkerels. Zeer goede opvolging en heel kwalitatief.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid