facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kattenpension Valkenstein

Adres: Slotvalkensteinsedijk 39, 3176 PP Poortugaal
Telefoonnummer: 0622922370
Stad: Poortugaal
Route: Slotvalkensteinsedijk 39
Postcode: 3176 PP



op zoek naar gerelateerd: Kattenhotel Barendrecht, Kattenopvang vakantie Rotterdam, Kattenhotel capelle, Kattenhotel Rotterdam, Kattenhotel in de buurt, Kattenhotel omgeving Rotterdam, Katten opvang vakantie, Kitten hotel
Recensies
onze kat komt er al jaren. lieve zorgzame mensen die de opvang serieus nemen. Blij mee!
Niet eerlijk over hoe het met de kat gaat. Ging niet goed en het was kantje boort. Dit werd niet tussendoor verteld, sterker nog er werd gezegd dat het goed ging terwijl dit alles behalve waar was.
Goede verzorging voor katten en poezen. Prettig uitziende kamers met banken stoelen kleden en slaapplekken nadat wij onze 2 poezen opgehaald hebben zagen zij er goed verzorgd uit.
Ontzettend lieve en kundige verzorgers met een mooi groot kattenverblijf. Breng onze kat al jaren naar Marja zodat ik dan met een gerust hart even weg kan omdat ik weet dat ze daar de beste verzorging en aandacht krijgen. Het zijn toppers!
Eigenaresse zeer kundig, geduldig, biedt de beste zorg voor de logees.. Mijn kat zeer gestresst, was eerste x van huis. Heeft de nodige extra aandacht gekregen. Dus ben zeer te vreden en dankbaar voor de goede zorgen.
Oud, jong, fit, hartproblemen of andere aandoeningen je kan je kat hier met een gerust hart achterlaten voor een weekendje, weekje of langer weg. Ik heb een zorgen kat met medicatie. Dit is echter geen probleem, medicatie word netjes aan de kat gegeven. De kattenkamers zijn voorzien van meubels bank, stoel, planken, krabpalen, vloerkleed en uiteraard katten bak. Heel huiselijk, schoon en goed verzorgd. Marja is een hele lieve vrouw met veel liefde voor dieren.
Als wij op vakantie gaan gaat onze bengaal naar dit kattenpension. Onze Bengaal wordt zo erg verwend dat ze stiekem niet meer naar huis wil. De katten zitten in verschillende ruime kamers die als huiskamers zijn ingericht. Er is ook een stukje zo ingericht dat de katten het gevoel hebben dat ze buiten zijn. Het pension is schoon, netjes en onderhouden. De eigenaar van het pension is super aardig en heel vakkundig. Ze houd je netjes op de hoogte. Wij laten met een goed gevoel onze Bengaal daar achter
Aantal keren de kat gebracht en met een gerust hart achtergelaten, onze kat wordt met liefde verzorgd.
Fijne plek voor onze kitties, zeer vriendelijke mensen, snelle reactie. En blije tevreden katten mee terug. Bedankt, tot volgende keer!
Super Top, leuk paradijs voor kitten, had het idee dat ze beter gesocialiseerd is door te leren van andere katten, zoals speels bijten daarna niet meer gebeurd, Marja stuurde leuke foto's zodat je op de hoogte blijft, een goede opvang voor je kat :-D
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid