facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kattenpension Shakira

Kattenpension Shakira

Info

Kattenpension Shakira het logeeradres voor uw kat of poes in Diever (Drenthe) tijdens uw vakantie! Gezellig, kleinschalig en met liefde en aandacht voor uw kat.

Geschiedenis

Welkom bij kattenpension Shakira! Het logeeradres voor uw poes of kater tijdens uw eigen vakantie, een weekendje weg of als u een tijdje niet voor uw eigen dier kunt zorgen.

Het kattenhotel ligt aan de rand van het dorp en is alléén voor katten, wat voor uw kat lekker rustig is. Het kattenhotel is kleinschalig van opzet en uw kat krijgt daardoor voldoende aandacht tijdens uw afwezigheid. Uw kat zal zich snel thuis voelen bij ons.

Uw kat logeert in een van onze ruime katten kamers. De verblijven in het kattenhotel zijn verwarmd en hebben een buitenren waar de katten naar buiten kunnen en lekker in de gezonde Drentse buitenlucht kunnen rondlopen en spelen.

Ons pension gevestigd in Diever (gem. Westerveld, Drenthe) en aangesloten bij Dibevo, de dierenpension brancheorganisatie.

Het gezelligste dierenpension voor de regio Drenthe, Friesland, Groningen, Overijssel!

Adres: Kastanjelaan 7, 7981 ND Diever
Telefoonnummer: 0521-590915
Stad: Diever
Route: Kastanjelaan 7
Postcode: 7981 ND


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00
Zondag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Kattenpension Zwolle, Luxe Kattenhotel, Kattenhotel Emmen, Kattenhotel in de buurt, Kattenpension Winschoten, Kattenpension Veendam, Dierenpension Groningen, Dierenpension Drenthe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rattery Rattatoei Rattery Rattatoei 954 meter Kleine Fokkerij en (vakantie) opvang
Recensies
Heel schoon. En heel vriendelijk eigenares/verzorgster!
Zeer relaxte plek voor je kat. Hij/zij is in goede handen!
Vanmorgen een ochtend meegelopen. Wat mooi, schoon, en prachtige ruimte. Zeer veel liefde voor de katten. Aanrader!!!
Je bent hier verzekerd van dat je kat in goede handen us. *Zeer verzorgde accommodatie *Meer dan genoeg ruimte * Aandacht voor individuele zorg
Het was de eerste keer dat mijn katten hier logeerden, ze zijn nog nooit van huis geweest. Dit is echt een geweldig kattenpension. Rust en ruimte en veel aandacht voor de dieren. Een aanrader! Bedankt voor de goede verzorging. Ze komen zeker hier weer terug.
Ze heeft aleen Katten en is supergoed voor ze. Dit jaar voor de derde keer.
Fijn katten pension. Er wordt erg goed voor de dieren gezorgd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid