facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kattenpension

Kattenpension
Adres: Siemensstraat 11a , Hilversum 1221 CP, NL
Telefoonnummer: 06 46350262
Stad: Hilversum
Route: Siemensstraat 11a
Postcode: 1221 CP


Openingstijden

Maandag: 11:00-17:30
Dinsdag: 11:00-17:30
Woensdag: 11:00-17:30
Donderdag: 11:00-17:30
Vrijdag: 11:00-17:30


op zoek naar gerelateerd: kattenpension eindhoven, kattenpension amsterdam, kattenpension limburg, kattenpension den bosch, kattenpension brabant, kattenpension gelderland, kattenpension rotterdam, kattenpension den haag
Recensies
Ontzettend tevreden! Mijn poes Luna kwam super blij en gezond thuis. Dat tweede lijkt vanzelfsprekend, maar ze is eerder naar een kattenhotel in Oudewater geweest waar ze doodziek thuiskwam. Meerdere keren per week heb ik op de socials van Kattenpension Hilversum leuke foto's van Luna voorbij zien komen, ze zat vaak buiten in de enorme buitenren. Luna komt zeker in de vakanties terug!
Wij gaan altijd met een gerust hart op vakantie, wetende dat er goed voor onze katten word gezorgd.
Heel goed pension met veel aandacht en zorg voor de katten. Vriendelijk en alert personeel.
De katjes staan echt 100% op 1 hier! Ivm de verkoop van onze woning brengen wij regelmatig onze 4 katten hier heen, en met een reden. Je wordt van alles op de hoogte gehouden hoe het met ze gaat, er wordt meegedacht in alle opzichten en bovenal gaan de beestjes er ondertussen met plezier naartoe!
Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Dacht altijd dat mijn kat een gemeen beest was. Maar schijnbaar is het neutraal terrein en kunnen ze allemaal overweg. Super leuk dit.
Zeer professionele organisatie die echt liefde heeft en geeft om uw kat.
Onze twee katten Kenzo en Nero komen hier al een aantal jaren. Dat zegt genoeg denk ik. Top kattenpension met hele goede zorg en aandacht voor de katten. Ook het personeel is heel vriendelijk.
Fijn pension, waar onze katten het goed hebben. Leuk ook dat er foto's geplaatst worden op facebook. Tijdens vakantie kun je dan als eigenaar zien hoe ze het hebben. We zijn pas verhuisd naar Harderwijk, maar blijven, wanneer nodig, onze poezenkinderen daar brengen. Dit pension is een aanrader!
Beste Kattenpension dat er is. Katten krijgen de aandacht die ze verdienen en ze posten iedere week of vaker foto's met de katten erop. Toch leuk om te zien als je ver op vakantie bent. Ook hebben ze netjes het zalfje gesmeerd dat onze kat had gekregen van de dierenarts. Wij zijn dus tevreden en gaan volgende keer zeker weer naar kattenpension Hilversum
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid