facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kattenopvang de Tevreden Kat

Kattenopvang de Tevreden Kat

Info

Met alle liefde zorg ik voor uw kat in een mooi, nieuw verblijf bij mij aan huis.

Geschiedenis

Als kinderoppas kom ik graag bij u aan huis. Voor uw dier bied ik in mijn woning een huiselijk verblijf. Wat maakt Oppas voor Kind en Dier uniek? Voor katten (en soms honden) bied ik als één van de weinigen opvang in huiselijke sfeer. Dit maakt dat het contact persoonlijk en intiem is, ik hoef namelijk niet mijn aandacht te verspreiden over tientallen dieren tegelijk. Ik hou het graag lekker kleinschalig. Voor het dier is het natuurlijk het fijnste als het in een huiselijke omgeving terecht komt, zoals het bij u ook gewend is. Gelukkig ben ik veel thuis. Daarom kan ik veel aandacht & zorg aan de dieren besteden en ben ik flexibel qua tijden. Ook is er lange termijn opvang mogelijk.
Omdat niet alle baasjes het fijn vinden als hun dier in aanraking komt met kinderen, houd ik kinderen en dieren gescheiden. Dit is zodat de dieren hun rust behouden. Als kinderoppas kom ik daarom graag bij u aan huis.



"Oppassen op kinderen buitenshuis en dieren binnenshuis."
Adres: Tramstraat, 5104 GM Dongen
Telefoonnummer: 0626797783
Stad: Dongen
Route: Tramstraat
Postcode: 5104 GM


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid