facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kattenhotel Tante Betje

Kattenhotel Tante Betje

Info

Voor de liefdevolle verzorging van uw kat.
Gaat u binnenkort op vakantie of kunt u even niet voor uw kat zorgen? Wij nemen dan graag de zorg van u over.

Adres: Machineweg 201, 1432 ES Aalsmeer
Telefoonnummer: 0683703935
Stad: Aalsmeer
Route: Machineweg 201
Postcode: 1432 ES



op zoek naar gerelateerd: Kattenpension Noord-Holland, Kattenhotel in de buurt, Hondenhotel Aalsmeer, Kattenhotel Nederland, Kattenpension Westzaan, Kattenpension betty, Kattenpension Purmerend, Kattenhotel Diemen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Onze poes is voor de tweede keer hier geweest en we zijn weer heel te vreden. Het is er schoon, de katten zijn allemaal heel relaxed en de eigenaren zijn hele vriendelijke mensen. Ik raad tante Betje zeker aan!
Echt: de aller- aller- allerbeste plek om je kat te laten verblijven! Sinds vier jaar zijn wij grote fan van tante Betje: alles staat in het teken van het welzijn van je katten. Sinds vorig jaar heeft onze oude kater Buster diabetes maar daar draaien ze bij tante Betje hun hand niet voor om; insuline spuiten, bloedwaarden meten, geen probleem. Ze houden hem goed in de gaten en doen al wat nodig is voor een goede verzorging, hier hoort ook een goede kam- en borstelbeurt bij. Ik kan ze echt van harte aanbevelen!
Heel goed kattenhotel, met een fantastisch team medewerkers. Heb weer 2x gereserveerd! Zo blij met dit verblijf! Kun je gerust op vakantie! Dat je poezen goed verzorgd zijn!
Hartstikke leuk en gezellig. Zoveel verschillende katten en twee lieve mensen die voor ze zorgen.
Zeer goede zorg voor mijn kat!!! Bedankt!:-
Onze kat Moos voelt zich altijd gelijk thuis.Hij heeft het prima naar zijn zin op zijn logeer adres Wij laten Moos met een goed gevoel achter bij Wim en Marlies.
Met een gerust hart laat ik elk jaar opnieuw mijn bengaal Donny achter. Dit jaar zal zijn broertje Puk ook voor het eerst mee gaan. Wim en Marlies hebben verstand van zaken en zorgen met grote verantwoordelijkheid voor onze kattenkindjes. Er zijn verschillende ruimtes waar elke kat, gebaseerd op leeftijd/energielevel op een aparte plek geplaatst zullen worden. Mocht een kat helemaal geen vriendjes zijn met andere katten, is dat ook geen probleem. Dan kan de kat in een aparte ruimte geplaatst worden. Tijdens hun verblijf krijg ik regelmatig updates over hoe het gaat met mijn kat, plus foto's. Geeft mij altijd een erg gerust gevoel. Dit kattenhotel beveel ik van harte aan bij iedereen die op zoek is naar de 'vakantie' plek voor jouw kat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid