facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kattenfotograaf

Kattenfotograaf

Info

Op zoek naar de kattenfotograaf? Kijk dan snel op kattenfotograaf.weebly.com voor meer informatie of stuur een mailtje naar [email protected]

Adres: Kabelbaan, Leiderdorp
Stad: Leiderdorp
Route: Kabelbaan


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Search & Escape Escaperoom Leiderdorp Search & Escape Escaperoom Leiderdorp 5 km Search & Escape is een escape room in Leiderdorp, gelegen op bedrijventerrein De Baan...
Sterrentuin Leiderdorp Sterrentuin Leiderdorp 5 km Goeie vrijdag borrel was op deze locatie, erg leuk en sfeervol zo in de oudste botani...
Recensies
Een van de beste en liefste fotograferen die ik ken! Ellen heeft een hart voor fotografie maar ook voor je dieren, mijn katten zijn altijd helemaal op hun gemak bij haar, en ze neemt alle tijd voor elk dier. Ellen heeft zelfs onze serval mooi op de foto gekregen! En de foto's ja die zijn gewoon echt geweldig haarscherp en goede kwaliteit. Heel erg bedankt, een goede review is dik verdiend! Hopelijk tot snel
Dankzij de cursus 'Digitale fotografie voor beginners' die ik bij Ellen heb gevolgd heb ik er echt een nieuwe hobby bij! Het is leuk om de passie van Ellen terug te zien in de cursus, de avond duurt vaak ook iets langer dan de aangegeven eindtijd omdat ze graag ervaringsverhalen deelt, alle vragen van cursisten wil behandelen en de lesstof goed tot iedereen door wil laten dringen. Ik ben zeker van plan om vervolgcursussen en/of workshops bij haar te gaan doen : Bijgevoegd een foto waar ik trots op ben, die ik dankzij deze cursus heb kunnen maken.
Een bevlogen vakvrouw die haar passie in alle rust over wil brengen op leerlingen van ieder niveau. Ellen bedankt en zeker tot de volgende keer!
Nu voor de derde x bij Ellen. Speedfotografie en 2 x katten workshop in de studio.Super leuk en gezellig. Moet er altijd voor sparen maar is zo een beleving.
Heel veel geleerd op de cursus " Kom fotograferen". Ellen heeft gigantisch veel kennis in huis en niet onbelangrijk ze kan het heel goed overbrengen.
Ellen geeft geweldige workshops waar je echt iets aan hebt. Ze helpt je met de vragen die je hebt of ze helpt met je zwakke punten sterker te maken. Door haar fantastische kennis kan ze je info geven over elk aspect van de fotografie. Haar passie voor de fotografie werkt aanstekelijk en ik kan met zekerheid zeggen dat ik door haar talent mijn fotografie verder heb kunnen uitbouwen en nog verder zal uitbouwen.
Met heel veel plezier de beginnerscursus, vervolgcursus en 2 workshops gevolgd bij Ellen. Ellen is een hele enthousiaste docente en legt alles zeer goed en duidelijk uit. Samen met een goede prijs/kwaliteit verhouding is KOM FOTOGRAFEREN zeker een aanrader.
Afgelopen maanden heb ik de beginnerscursus gevolgd bij Ellen, een enthousiaste docent en fotograaf met grote passie voor het vak. Na lange tijd thuis gestoeid te hebben met diafragma en sluitertijden is het mij tijdens de cursus, doormiddel van uitleg en bijbehorende opdrachten waar een beroep op je creativiteit gedaan wordt, eindelijk duidelijk geworden hoe het werkt en pas ik het steeds meer toe in de praktijk.
Hele fijne en leuke workshops. Ellen legt als super duidelijk uit en helpt je daar waar nodig. De lessen zijn gezellig en erg leerzaam, zeker de moeite waard! Inmiddels al meerdere workshops naar volle tevredenheid gevolgd.
In een leuke, kleine groep een toffe eerste kijk in de fotografie mogen maken met een gezellige beroepsfotograaf. Zeker aan te raden voor meerdere cursussen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid