facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kattencafé Op z'n Kop

Kattencafé Op z'n Kop

Info

De perfecte plek voor een kopje koffie en heel veel kattenliefde! Kom gezellig langs (ook zonder reservering)!

Geschiedenis

Kattencafé Op z'n Kop is een gezellige hippe plek, ingericht als huiskamer, waar je je meteen thuisvoelt zodra je er binnen loopt. De ruimte is ingericht met lekkere zitbanken en knusse hoekjes, waar je gezellig kunt genieten van een goed kopje koffie met verse taartjes en broodjes.

In het café wonen 10 katten. De katten zijn met zorg geselecteerd, komen uit het asiel en hebben in het café hun nieuwe thuis gevonden. Ze lopen vrij rond en komen lekker naast je zitten knorren of knuffelen en krijgen alle aandacht die ze verdienen. We zorgen ervoor dat ze niets te kort komen. Gezonde voeding, zachte opgeklopte kussentjes en onverdeelde aandacht van jou en mij. Om de poezen te behagen zijn er overal kattenspeeltjes, krabpalen en verstopplekjes gerealiseerd en hebben ze bovendien nog hun eigen privévertrek. Ze kunnen hun geluk niet op!

Onze taak

Een steentje bijdragen aan het geluk in de wereld! In Op z'n Kop wonen 10 asielkatten die in het café hun nieuwe thuis hebben gevonden en alle aandacht krijgen die ze verdienen. Tegelijk maken we mensen blij door hun bezoekje aan Op z'n Kop en zien we hen met een glimlach weer vertrekken. Vrolijkheid werkt aanstekelijk! En wie wordt er nu niet vrolijk van knuffelen met lieve knorrende poezen!

Adres: Oude Ebbingestraat 57, 9712 HC Groningen
Telefoonnummer: 0502111963
ln.poknzpo@ofni
Stad: Groningen
Route: Oude Ebbingestraat 57
Postcode: 9712 HC


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 20:30
Vrijdag: 10:00 - 20:30
Zaterdag: 10:00 - 20:30
Zondag: 11:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: kattencafe poeslief, kattencafe reserveren, kattencafe groningen vacatures, kattencafe leeuwarden, kattencafe menu, high tea kattencafe, kattencafe utrecht, kattencafe zwolle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tucano Coffee Tucano Coffee 341 meter Beetje prijzig, maar goede koffie. Binnen kan het iets knusser gemaakt worden. En de ...
Doppio Espresso Groningen Doppio Espresso Groningen 592 meter Doppio Espresso is een stijlvolle espresso bar met passie voor kwaliteit.
Kattencafé Poeslief Kattencafé Poeslief 600 meter Leuke plek met zoveel katten, je voelt je hier als gast 'te gast' bij de katten :- De...
Recensies
Het is erg leuk om hier een keer iets te drinken en/of te eten, als je van katten houdt. Reserveren, eenvoudig via de website, is wel aan te bevelen. Er waren vandaag een stuk of 10 katten denk ik, waaronder ook een aantal kittens. Ze zijn erg schattig allemaal! Vooral de kittens kwamen echt bij je om te spelen of geaaid te worden. Één brutaaltje sprong een paar keer op onze tafel en had veel belangstelling voor onze latte machiato en de scones, heel grappig. De oudere katten zochten liever een slaapplek of liepen wat verder weg. Ook prima. De bediening was erg vriendelijk en de scones smaakten heerlijk. Al met al een leuke ervaring! #aanrader
Gezellig in huiskamer sfeer koffie drinken tussen de katten. Cheesecake was ook heerlijk. Wij hadden niet gereserveerd maar dat wordt wel aanbevolen. Ze verkopen ook leuke katten spulletjes.
De kattencafe was zeer leuk sfeer is gezellig aardig personeel en de katten zagen er lief uit.
Ik vond het erg teleurstellend! Toen we binnenkwamen was de serveerster niet erg warm! Alsof ze er geen zin in had. Toen we eenmaal mochten zitten vond ik het erg beetje vies en smoezelig. Het eten was ook niet echt van kwaliteit terwijl je er wel veel voor moet betalen. Overigens zijn de kittens en katten echt super lief! De regels die de serveerster uitlegde waren ook meer dan logisch, maar ook dat kon ze wat warmer brengen. Het was er die middag erg druk, maar toch waren ze met z’n allen meer druk aan het kletsen in het keukentje dan dat ze geïnteresseerd waren in de gasten. Mijn mond viel echt open toen er 2 leuke jonge toeristen binnenkwamen die hadden gereserveerd. Zij zeiden dat ze gereserveerd hadden, de serveerster heb je een mail waarop de dames zeiden nee helaas niet ontvangen. Oooh nee dat gaat het niet door want we zitten te vol!!! Halloooo ze hadden hun koffers bij hun, waarschijnlijk een lange reis gehad en de dames hadden waarschijnlijk erg veel zin om even bij te komen. Ik vind het erg verdrietig te zien dat er zo met gasten wordt omgegaan terwijl je dik betaald voor eten en drinken. Geen aanrader wat mij betreft en kom er dan ook zeker niet weer!
Lekker thee gedronken tussen de katen. De huisregels zijn duidelijk en de katen komen vaak in de buurt. Het is vaak druk in het café dus wel belangrijk om te reserveren. Er werden toen ik er was een aantal mensen afgewezen.
Zoals alle katten cafes valt t een beetje tegen. De gastvrouw vertelt je vooral wat je niet mag. Vervolgens mag je wel erg lang wachten voor ze de bestelling op komt nemen. Niet bijzonder gastvrij. De kittens waren natuurlijk helemaal leuk. Gelukkig maar.
Bij een dagje Groningen hoort ook een bezoekje aan het kattencafe. Van te voren gereserveerd natuurlijk, en dat ging heel soepel. In het café een relaxte sfeer. Lekker kunnen genieten van een warm drankje en wat zoetigheden. Het duurde allemaal wat langer omdat het ineens druk was, maar de vriendelijke serveerster deed enorm dr best en ach, we hadden de tijd. Het was er relaxed en dat we wat langer bleven zitten door de “vertraging” was ook geen probleem. Zeker een aanrader als je in de buurt bent!
Na een middagje Groningen hier beland voor een kop koffie en een stuk cake. Hoewel er een bordje vol stond kwam er gelukkig net een plek vrij toen we aankwamen. De katten zien er relaxed uit en zijn erg lief. Je mag ze aaien en met ze spelen, maar niet optillen of ze over de buik aaien. Allemaal begrijpelijk. De koffie en cake waren heerlijk. Zeker een aanrader voor de kattenliefhebbers.
Een klein kattenkoninkrijk in hartje Groningen. Een plek waar je in alle rust een heerlijk "bakje" kan doen in gezelschap van een stel poesen:. Wij hadden gereserveerd voor een kort bezoekje met twee kinderen 1 & 4 aan de kidstafel. Omdat het hier om echte katten gaat, moet je je kids wel even in de gaten houden. Superleuk uurtje gehad, en vriendelijk personeel. En lees de huisregels even, belangrijk. Wij komen zeker weer.
De sfeer was heel goed, de katten waren leuk maar sommige hadden geen zin. Het eten was niet zo bijzonder voor de prijs. Het is duur voor wat je krijgt. Je ziet sommige katten ook niet , ook is het onduidelijk waar wat zit bijv. Catwalk maar het was erg gezellig en de katten waren leuk om te zien . Het zou wel fijn zijn als de werkers ook nog even langs zou gaan om te vragen na het eten bestellen of we nog iets anders wouden . Ik geef het 3 sterren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid