facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Katinka Waelbers Glass & Art

Katinka Waelbers Glass & Art

Info

Art, glass, paintings, enamel, Katinka Waelbers

Geschiedenis

Welcome to the FB page of Katinka Waelbers Glass & Art. This art studio specializes in enamel, glass, and oil painings.
Here you will find information about her art work, workshops, expo's, events, and much more.

Visit to our studioonly on appointment!

For more information about her work, see www.surrealistischekunst.nl
For more information about her self, see www.katinka-waelbers.nl.
For her webshop (workshops, art and presents): www.glass-and-art.nl

Price range: 10 - 10.000 euros: from small little presents to great garden statues.



"Bijzonder glaskunstatelier met alle technieken in huis! U bent van harte welkom in dit kleurrijke, artistieke, maar vooral zeer veelzijdige Brabantse glaskunstatelier. Wij maken glaskunst galerie- en museumkwaliteit, unieke kunstcadeaus en maken kunst speciaal naar uw wensen. Als een van de weinige in Nederland kunnen wij u alle gesmolten glastechnieken aanbieden, zoals glasfusing, emailleren, glasblazen aan de brander en glasblazen aan de blaaspijp. Glas-in-lood en tiffany kunnen we ook verzorgen. Wilt u langskomen? Maak dan gerust een afspraak: we zien u graag!"
Adres: rector nuijensweg 1, 5352 LR Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: +31618110704
Stad: Ravenstein
Route: rector nuijensweg 1
Postcode: 5352 LR


Recensies
Wij waren lang op zoek naar iemand die een mooi gedenkstuk voor ons kon maken en toen kwamen wij de website van Katinka tegen. Katinka heeft goed met ons mee gedacht over de mogelijkheden en ons gedurende het proces op de hoogte gehouden. Wij zijn enorm blij met het eindresultaat, zeker een aanrader!
Op de halfjaarcursus 'Glasblazen' van Katinka Waelbers leer ik op een hele prettige manier allerlei technieken om met glas te spelen. De ene keer een kraal, een beestje of een opengewerkte bloem nieuwe technieken volgen nog. Aan het eind van het halfjaar zijn alle technieken aan bod gekomen. Katinka doet voor en geeft je daarna alle ruimte om zelf aan de slag te gaan en te leren. Na iedere les liggen er altijd prachtige kunstwerkjes in de oven. Katinka geeft met veel humor aanwijzingen en iedere les is een mooie mix van geconcentreerd werken en veel plezier.
Nu al een aantal dingen op verzoek laten maken en restaureren. Prettige ontvangst, leuke ideeën om een verzoek vorm te geven. De reacties zijn snel en afspraak=afspraak. Kom zeker weer terug voor een persoonlijk cadeau!
Katinka is een kunstenares die met enorme creativiteit iets voor je maakt dat precies verbeeldt wat je wilde, maar wat je zelf nog niet voor je zag. . Ze is heel geduldig en sensitief voor wat je met het kunstwerk wilt uitdrukken. Ze denkt mee, helpt door voorbeelden te tonen en te maken. Net zolang totdat er iets ontstaat dat uitdrukt wat je wilt. We zijn haar er heel dankbaar voor. We komen zeker terug! Vooral omdat ze steeds weer nieuwe dingen maakt in verrassende combinaties van bijvoorbeeld glas, brons, hout, porselein. Els de Koning
Leuk om hier van alles te leren over glas. Fijn om in een ontspannen sfeer van alles te leren, geïnspireerd te raken en zelf lekker bezig te zijn
Via het internet, ben ik op een dag bij glass and art van Katinka Waelbers terecht gekomen. Na een beetje zoekwerk, wat nu gelukkig opgelost is door de mooie bruine aanwijs? borden. Deed ze het hek open, en sindsdien ben ik ongeveer 1 keer per week in Ravenstein te vinden. Ik als technisch glasinstrumentmaakster kan heel veel leren van iemand zoals Katinka. Ze is enthousiast, leergierig, overal voor in en geen opdracht is te gek. Dit zie je ook heel erg terug in haar werk, ze pakt alles aan en geeft hele goede, leerzame, interessante en vooral leuke workshops! Ik heb geen moment spijt gehad dat ik ben gaan kijken bij het bedrijf/ persoon achter de website. Zou u ook is moeten doen!
De workshop “Half Jaar Glasblazen” bij Katinka Waelbers is een echte aanrader! Veel verschillende technieken komen aan bod en worden heel goed en duidelijk door Katinka uitgelegd. Je leert zelfstandig de leukste dingen uit glas te creëren. Daarnaast is ook veel ruimte om je eigen creativiteit te ontplooien. Uiteraard staat Katinka de hele tijd klaar om te ondersteunen en te helpen waar nodig. De sfeer is gewoon super gezellig, warm en hartelijk – perfect om geconcentreerd te kunnen werken en om je tussendoor met je “collegas” uit te wisselen. En zelfs voor koffie, thee en kleine tussendoortjes word gezorgd. Ik ben er totaal enthousiast over en kan de workshop echt aanbevelen!
Katinka is een kunstenares in de breedste zin van het woord. Ze is heel veelzijdig. Heeft zoveel bijzondere ideeën die ze ook nog prachtig vorm geeft. Katinka maakt aparte kunstwerken van allerlei materialen, van groot tot heel klein. Van sieraden tot wanddecoraties en alles er tussen in. Er is weinig wat ze niet kan maken. Mocht je toch met een opdracht komen die niet uitvoerbaar is, dan zal ze die ook niet aannemen. De workshops die ze geeft zijn laagdrempelig. Voor iedereen toegankelijk omdat ze je kundig begeleid en ervoor zorgt dat je met iets moois naar huis gaat. Eigenlijk moet je het zelf gewoon zien, je kijkt je ogen uit in haar atelier!!
Op zoek naar een modern kunstwerk van of met glas voor de crematie as van mijn echtgenote kwam ik via Google uit op de site van Katinka Waelbers. Na enkele malen telefonisch/email contacten, samen met mijn 2 dochters, naar het atelier van Katinka geweest. Mijn basis-idee werd heel goed door Katinka opgepakt en mogelijkheden en ideeën geopperd door Katinka groeiden al vrij snel naar enkele prachtige ontwerpen. Een samenstelling van arduinenen grondplaat, RvS urn en een prachtige "Tree" die de urn als het ware omarmd en beschermd, resulteerden in een voor mij en mijn dochters zeer belangrijke en waardevolle herinnering aan onze lieverd. Het gehele traject vanaf 1e contact, uitwisseling van ideeën, ontwerp schetsen maar vooral en in het bijzondere de zeer respectvolle en warme benadering en ontvangst, ook van Katinka's echtgenoot, tijdens mijn bezoeken tot en met het uiteindelijk afhaalmoment van het werkelijk schitterende kunstwerk maakten dat wij niet alleen een bijzonder mooi herdenkings kunstwerk hebben gekregen maar ook een hele bijzondere ervaring in de contacten tijdens de "maak"periode. Wij kunnen iedereen die op zoek is naar iets speciaals als gedenk-object/urn, Katinka van harte aanbevelen.
Erg leuke cursus waarin ik vanaf de eerste keer al met mooi zelf gemaakt glaswerk naar huis ging! Katinka geeft heel goed, gezellig en rustig les en zorgt uitstekend voor de veiligheid van haar cursisten met ook een kopje koffie, thee of fris met een koekje. Kortom, paar super middagen gehad. Smaakt naar meer!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Katinka Waelbers Glass & Art.

Ravenstein kunst en amusement

openingstijden, locatie, vervoer. rector nuijensweg 1 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Katinka Waelbers Glass & Art adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Katinka Waelbers Glass & Art. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Katinka Waelbers Glass & Art delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ravenstein-Klassiek Ravenstein-Klassiek 484 meter Oosterse (traditionele) en westerse klassieke muziek./De la musique classique occiden...
Gezellig bij Gezellig bij 948 meter Vanaf 11 mei 2019 start een nieuw initiatief in Ravenstein! We willen zowel maandelij...
KimMae KimMae 2 km Voor een goede les over hoe en wat met een airbrush moet je daar zeker zijn.
Jeugdtheater Spons Jeugdtheater Spons 2 km Jeugdtheater Spons heeft vanaf dit jaar groepen in Ravenstein, Herpen en Berghem.We s...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid