facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Katinka Jarabik Visagie

Katinka Jarabik Visagie

Info

Gespecialiseerd in make-up en styling (kleur en stijlanalyses) zie www.katinka-jarabik.com

Geschiedenis

Specialisatie in bruidsmake-up, metamorfoses, naturel, beauty en extreem make-up, thema make-up, styling, kleurenanalyses (seizoenstype ofwel primaire stijl), stijlanalyses (figuuranalyses) en imagoanalyses.

Geen aanvragen voor tfp, deze verwijder ik direct. Aanvragen ontvang ik graag via [email protected]. Persoonlijke berichten ontvang ik graag via mijn normale fb-account.

Geen stem op mij mailtjes, geen spam.

BELANGRIJK!!!!

Disclaimer:

Alle tekstuele weergaven, afbeeldingen en overige weergaven op deze website zijn exclusief eigendom van Katinka Jarabik Visagie. Het is gebruikers van deze website dan ook uitdrukkelijk verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Katinka Jarabik Visagie deze tekstuele weergaven, afbeeldingen en overige weergaven te gebruiken, openbaar te maken of te vermenigvuldigen.

Alle personen die als model zichtbaar zijn op de website van Katinka Jarabik Visagie hebben uitdrukkelijk toestemming gegeven aan Katinka Jarabik Visagie om exclusief de afbeeldingen waarop deze zichtbaar zijn te gebruiken.Het is dan ook uitdrukkelijk verboden om deze afbeeldingen voor eigen gebruik aan te wenden, daar u in dat geval zowel het portretrecht van voornoemde personen als het eigendomsrecht van Katinka Jarabik Visagie schendt.

Katinka Jarabik Visagie draagt er zoveel als redelijkerwijs mogelijk is zorg voor de inhoud van deze website te actualiseren, aan te vullen en onregelmatigheden dan wel onjuistheden te voorkomen. Ondanks onze zorg is het mogelijk dat deze inhoud niet actueel is, dan wel onregelmatigheden of onjuistheden bevat. Katinka Jarabik Visagie verklaart zich uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor enige schade die hiervan een gevolg is dan wel zou kunnen zijn.

Ook is Katinka Jarabik Visagie niet aansprakelijk voor de inhoud en de veiligheid van de websites waarnaar wordt verwezen op de website van Katinka Jarabik Visagie.

De gebruikers van de website van Katinka Jarabik Visagie zijn zelf aansprakelijk voor hetgeen zij met gebruikmaking van deze website -al dan niet geoorloofd- verzenden naar overige personen dan wel entiteiten.

Ongeoorloofd onderscheidenlijk oneigenlijk gebruik van deze website of enige inhoud die daarvan af komt, maakt inbreuk op de rechten van Katinka Jarabik Visagie en zal dan ook leiden tot een schriftelijke waarschuwing waarin wordt gesommeerd voornoemd gebruik te staken. Bij gebreke hiervan zal een gerechtelijke procedure worden opgestart om u daartoe te dwingen. Alle daarbij horende kosten zullen op u worden verhaald.

Adres: Haagstraat 14, 6133VS Sittard
Telefoonnummer: 06-48031929
Stad: Sittard
Route: Haagstraat 14
Postcode: 6133VS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hairaction.nl Hairaction.nl 1 km Heb een tondeuse besteld die niet meer naar behoren werkt na een aantal dagen! Normaa...
Rigadelle Beauty Rigadelle Beauty 1 km Schoonheid, Cosmetica & Persoonlijke verzorging voor iedereen voor alle huidtypes Po...
queen.ots queen.ots 1 km H A I R S A L O N & B E A U T Y S P A
TC Clinics TC Clinics 2 km Romy is vriendelijk en staat open voor alle vragen. Is zeer kundig we zijn blij met h...
Mejrishop Mejrishop 2 km Beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging
Costume Play Costume Play 3 km Ruime collectie aan kleding, hangt en ligt er verzorgd bij. Vriendelijk personeel en ...
DA drogisterij en parfumerie Sittard DA drogisterij en parfumerie Sittard 3 km Fijne winkel alles bij de hand en je kan er vrij parkeren
Bollebuikjes en kindersnoetjes Bollebuikjes en kindersnoetjes 3 km Er stond niet zo veel vegetarisch op de kaart. Mijn vriend eet er erg graag dus ik ve...
Recensies
Altijd fijn met deze visagiste. Al vele jaren verzorgd Katinka de make up bij onze klanten. Altijd naar tevredenheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid