facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kathalijne de Wilde Makelaardij

Kathalijne de Wilde Makelaardij

Info

Verkoop, aankoop en taxatie van woningen en bedrijfspanden in Warnsveld, Zutphen e.o.
NVM Makelaar - Taxateur

Geschiedenis


Over ons

Makelaardij is mensenwerk

Kathalijne de Wilde Makelaardij heeft een breed woningaanbod, dat zich uitstrekt over stad en land in een ruime regio rondom Zutphen.

We begeleiden onze opdrachtgevers tijdens een bijzondere en spannende fase in hun leven. Samen zetten we de laatste stap op weg naar een nieuwe toekomst. Verkopers zijn blij dat we samen hun woning verkocht hebben. Kopers kunnen eindelijk aan de slag in hun droomhuis. Omdat tevreden klanten onze beste reclame zijn, lees je onder ‘referenties’ hoe zij onze aanpak hebben ervaren.

Uw NVM-makelaar
Onze makelaars zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dat garandeert een aantal zekerheden. Door permanente scholing van haar leden investeert de NVM voortdurend in de kwaliteit van onze beroepsgroep. Dit lidmaatschap is overigens op persoonlijke titel en staat garant voor deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid.
Tevens zijn onze makelaars gecertificeerd als RMT (register makelaar taxateur).

Adres: Rijksstraatweg 130, 7231 AK Warnsveld
Telefoonnummer: 0575523343
Stad: Warnsveld
Route: Rijksstraatweg 130
Postcode: 7231 AK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Makelaar Zutphen, Makelaar Warnsveld, Makelaar Zutphen huren, Funda Warnsveld huur, Makelaar Zutphen hemeltje, Funda Warnsveld - Appartementen, Aankoopmakelaar Zutphen, Makelaar Gorssel
Recensies
Kathalijne was verkoopmakelaar van het huis dat we hebben gekocht. Na anderhalf jaar zoeken en rondkijken kom je nogal wat makelaars tegen. Wat een verademing was Kathalijne! Zo fijn helder, heel nuchter, maar met een enorme betrokkenheid met het huis en de stad Zutphen en omgeving. Als ik mijn huis zou verkopen zou ik dat zeker via haar doen. Ik vertrouw haar transparantie, betrokkenheid, maar ik gun een evt. Koper ook een fijne bezichtiging en aankoop.
Zeer kundig en vriendelijk makelaarskantoor. We zijn goed geholpen en de communicatie verliep duidelijk en snel op het moment dat dit nodig was! Dikke 5 sterren waard!
Prettig telefonisch contact gehad. Kathalijne heeft ons waardevolle informatie en goed advies gegeven.
Tot nu toe prima hulp & ondersteuning!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid