facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kater Funsport

Kater Funsport
"KATER FUNSPORT is met ruim 35 jaar ervaring de place to be voor windsurfers, maar ook specialist op het gebied van kitesurfen , stand up paddle, wakeboarden, golfsufen en alle bijbehorende accessoires. Het zeer uitgebreide waterwear programma maakt de watersport afdeling compleet, wetsuits, vesten, en trapezes voor kinderen dames en heren. Toonaangevend in fashion, surfy trendy of sportief. In de winter ski, snowboard, technische wintersportkleding maar ook voor de thuisblijvers warme comfortabele outdoor en lifestyle collecties. De outdoor en kampeer afdelingen zijn ruimschoots gevuld met tenten, wandelschoenen, rugzakken backpacks en alles dat van pas komt op de camping en tijdens daytrips."
Adres: belterlaan 30, Hippolytushoef
Telefoonnummer: +31227593888
Stad: Hippolytushoef
Route: belterlaan 30



op zoek naar gerelateerd: Kater Funsport retour, Kater kleding, Kater Funsport kortingscode, Kater sport Alkmaar openingstijden, Kater snowboard, Wintersportbeurs Alkmaar, Wintersport Heerhugowaard, Kater hoofdpijn
Recensies
Online skistokken besteld, deze zouden dezelfde dag maandags nog verzonden worden aldus de website. Op woensdag had ik nog steeds geen verzendbevestiging. Na een telefoontje werd mij verteld dat ze op maandag dicht zaten, dus dat het dinsdag verzonden was. Toen ze dit nogmaals gingen checken bleken de skistokken nog helemaal niet verzonden te zijn, maar het zou zometeen op de post gaan volgens de dame aan de telefoon. Een uur later krijg ik opeens mail dat m'n bestelling geannuleerd is. Zeer slecht.
Prima gesorteerde winkel in sportkleding. Leuke aanbiedingen en regelmatig flinke kortingen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Een top winkel met een zeer uitgebreide collectie! Zijn aangesloten bij Erkend Wintersport Specialist en geven dus om de veiligheid van hun consumenten! Een absolute aanrader duds als je op zoek bent naar je beste wintersport uitrusting!
Mooie ruime winkel met een breed assortiment maar nog belangrijker we zijn erg goed geholpen door het personeel!!
Goede informatie en service. Top kwaliteit.
Ruime winkel, veel tentoon gesteld en erg overzichtelijk
Mooie spullen heel divers aanbod en leuk en kundig personeel.
Super winkel kom er graag
Heb nieuw surfzeil gekocht daar. Zeer deskundige verkoper. Ben zeer tevreden.
Goede service voor wintersportartikelen, watersport, barbecues, etc...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid