facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Katana Samurai Sword

Katana Samurai Sword

Info

Groostste aanbod samurai zwaarden van nederland Diverse smederijen zoals Cas Hanwei - Huanuo Sword Art

Geschiedenis

Een jong en groeiend bedrijf welke gespecialiseerd is in functionele samoerai zwaarden en gerelateerde produkten. Bekende smederijen zoals Cas Hanwei en een uniek samenwerkingsverband met Huanuo Sword Art.

Adres: Strengweg 1, 1969 KZ Heemskerk
Telefoonnummer: 0655696938
Stad: Heemskerk
Route: Strengweg 1
Postcode: 1969 KZ



op zoek naar gerelateerd: Echte katana kopen, Samurai Sword Shop belgium, Prijs Katana zwaard, Samurai zwaard kopen, Katana store, Scherpe katana kopen, Katana te koop belgie, Samurai zwaard origineel
Recensies
Fantastische eigenaar! Beantwoord al je vragen met passie. Houdt tevens erg goed rekening met je wensen en verkoopt je niet zomaar iets. Hier kun je terecht als je net begint maar ook als je al vergevorderd bent. Ook voor de verzamelaar!
Heb afgelopen maand een mooie katana gehaald . Speciaal voor tameshigiri, snelle service hij was op vooraad dus ,ik had hem dan ook binnen 4 dagen in huis. De katana was goed discreet verpakt, zat wel een gat in de does. Maar dat zal vast door post nl of zo gedaan zijn . De prizes
De shop eigenaar is een man met een passie voor katana's die weet waarover hij het heeft en die daar ronduit over kan praten, heerlijk! Hij verkoopt je ook niet zomaar iets, alles moet voldoen aan hoge kwaliteit. Een prachtige Hanwei Tiger katana en een zeker net zo mooie Yasukuni Colonel's gunto hebben ons gevonden, wij zijn daar erg trots op.
Mijn aanschaf is weer een tros voor mijn voor mijn verzameling dank je wel jordy
Mijn product kwam beschadigd binnen, heb hier meteen een melding van gemaakt bij de webshop, de verkoper doet er meer dan een maand over om te reageren, om vervolgens mij de schuld te geven dat het beschadigd is en mij niet mijn geld terug wil geven. Dat terwijl ik een oplossing zocht voor een beschadigd product dat ik binnen kreeg en zo uit de verpakking haalde. Uiteindelijk heeft de verkoper nadat ik juridische stappen had ondernomen gebeld en wilde afzien van het "gedoe" en heeft hierna het geld teruggeboekt toen ik het zwaard terugstuurde. Al met al, hoop gedoe, uiteindelijk opgelost maar ABSOLUUT GEEN AANRADER.
Ik heb hier al een aantal bestellingen gedaan en alles van betaling tot levering was top.
Deze maand een fantastisch mooie T6 steel Celestial katana aangeschaft bij de Samurai Katana Shop. Zeer goed en vriendelijk geholpen! Ze hebben verstand van zaken; voor al je vragen kun je hier terecht. Het is voor een zwaard liefhebber lastig om een zwaard katana "live" te zien/voelen, maar dat is hier mogelijk. Dit is erg prettig om uiteindelijke toch een goede keuze voor jezelf te maken. Goede prijs/kwaliteit. AANRADER!! Mvg, Patrick
Mooie katana gekocht. Het zwaard wat eerst geleverd zou worden bleek krom te zijn. Maar hebben zelf al een vervanging aangeboden zonder extra kosten. Prima service dus.
een mooi Paul chen Pactical plus elite katana gekocht, werd netjes geholpen en de eigenaar kon er veel over vertellen : dat is de place to be voor zwaarden en toebehoren!
Zojuist een antieke katana gekocht. Ik ben erg tevreden over de gastvrijheid, kennis en service. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid