facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kat In Het Bakkie

Kat In Het Bakkie
Adres: Satellietbaan 29H, 2181MG Hillegom
Telefoonnummer: 0623623424
Stad: Hillegom
Route: Satellietbaan 29H
Postcode: 2181MG



op zoek naar gerelateerd: Kattenhotel Leiden, Opvang voor katten tijdens vakantie, Pension kat Amsterdam, Kat tijdelijk onderbrengen, Katten opvang, Kittens te koop Hillegom, Kat en Ko, Kattenpension Dordrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Honden uitlaatservice Nicky Honden uitlaatservice Nicky 1 km Werkgebied: Hillegom en Lisse. KVK nummer: 69518653
Hondenuitlaatservice Irma Hondenuitlaatservice Irma 2 km Wij zijn heel erg blij met Hondenuitlaatservice op avontuur. Onze hond komt elke keer...
De Paardentaxi De Paardentaxi 4 km De Paardentaxi biedt veilig vervoer voor jouw paard tegen de scherpste prijs. Wij heb...
Recensies
Pas op! Onze katten hebben enige tijd in het pension gezeten. 1 van onze katten kregen we behoorlijk ziek terug. Daarnaast zaten beide katten onder de vlooien en stonken ze verschrikkelijk. We hadden een hoge dierenartsrekening. De heren beloofde 50% van deze rekening te betalen, maar hebben daarna nooit meer gereageerd op belletjes/ appjes. Inmiddels zijn we een par maanden verder en heb ik het geld nooit meer ontvangen.
Geboekt voor onze Britse korthaar. Deze overleed plotseling enkele weken na de boeking. Ruim twee maanden voor het geplande verblijf. Direct laten weten. Ik kreeg in eerste instantie geen bericht terug. Na nog een keer informeren een kil en afstandelijk bericht terug dat we 50% van het bedrag terug krijgen conform de annuleringsvoorwaarden. Inmiddels bijna 40 dagen verder en nog geen geld terug. Na een appje krijg ik terug dat conform de voorwaarden de terugbetaling staat ingepland voor 15 juli. Dat is nog eens service. Ik begrijp dat er annuleringsvoorwaarden zijn maar er is ook nog zoiets als menselijke maat. Ik zeg niet plotseling af twee dagen van te voren, de kat is DOOD. Prima dat we niet het volledige bedrag terug krijgen. Klantgericht? Niet echt. Coulant zou zijn om te zeggen, als ik nog een andere boeking binnen krijg wat makkelijk kan 2 maanden van tevoren dan stort ik als nog de rest terug. Maar deze meneer wacht lekker tot dag 45 met terug betalen als hij dat al doet gezien de andere reviews en casht nog even dubbel over de rug van iemands overleden huisdier. Dat is nog eens kat in het bakkie. Bah, mocht er ooit nog een kat komen kom ik hier NOOIT meer terug.
Eerlijk is eerlijk, we hebben geen oordeel over een verblijf van onze kat. Door een plannen wijziging, moesten wij het eerder gemaakte reservering twee dagen na de boeking en vier weken vóór het geplande verblijf annuleren. Ondanks de ruime periode vóór het geplande verblijf en de korte periode tussen boeking en cancelling, kost het ons 25% van het totaalbedrag wat neerkomt restitutie van 182,-uit 242,--. Conform de eigen voorwaarden maar weinig meedenkend, zo ervoeren wij. Op mail wordt niet gereageerd, aan de telefoon een vijandig gesprek. Dan de terugboeking: komt opnieuw conform eigen voorwaarden pas na 45 dagen. Maar niet vanzelf... Na 70 dagen nog maar s bellen en mailen. Onfatsoenlijke vent die tot twee keer toe de lijn verbreekt als ik m aanspreek op zijn houding en onhoffelijkheid. Verder geen verontschuldigingen voor late terugboeking of zo. De doorsnee Beun de Haas is zakelijker en vriendelijker dan dit bedrijf. Wij komen niet terug!
Onze kat Amber heeft hier al 2 x gelogeerd. Eenmaal een week en een maal 3 weken. De eigenaren hebben, in verband met hun werk, zelf een kitterie en wonen bij de opvang. Hierdoor is goede zorg en interactie met andere katten indien mogelijk gegarandeerd. Binnenkort boeken we voor de volgende vakantie!
Geen betere plaats te bedenken als je zelf bijv op vakantie gaat en er zeker van wilt zijn dat het voor jouw dieren ook een soort van vakantie gaat worden dat zij het goed hebben en heel goed verzorgd worden . Ik neem zelfs de moeite om vanuit Rotterdam m'n dieren naar Hillegom te brengen omdat ik zeker weet dat zij vreselijk goed zitten en ik met een gerust hart weg kan.. echt een AANRADER!!!!
Deze lieve mensen hebben mij hulp geboden door aan te bieden mijn katten op te vangen in een periode waarin ik zelf niet voor ze kon zorgen. Buitengewoon goede service!!
Deskundige opvang en liefdevolle verzorging door twee dierenliefhebbers.
Vertaald door Google Onze katten verbleven hier een week tijdens de kerstperiode en we waren erg teleurgesteld over de staat waarin ze werden teruggebracht. Ter info: we hebben hen ook deze feedback gegeven, maar dit is belangrijk voor anderen om te weten. Beide katten kwamen heel raar terug; hongerig, dorstig en erg afstandelijk, terwijl ze meestal erg knuffelig en sociaal zijn. Ze hadden allebei een zeer slechte afschuwelijke geur, het heeft ons een week gekost om de geur eruit te krijgen en al het andere waar ze op lagen. We zijn nooit naar de cattery geweest om te zien hoe het was, maar om deze redenen komen we niet meer terug. Origineel Our cats stayed here for a week over the Christmas period and we were very disappointed with the state in which they were returned. FYI, we have also provided them with this feedback too but this is important for others to know. Both cats came back very weird; hungry, thirsty and very distant, whilst they are usually very cuddly and social. They both had a very bad horrendous smell on them, it has taken us a week to get the smell out of them and everything else they laid on. We never actually went inside the cattery to see what it was like, but for these reasons we won't be coming back.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid