facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kastenn.nl

Kastenn.nl

Info

Buffetkasten
Winkelkasten
Boekenkasten
Kasten op maat gemaakt
Banken stoelen tafels
Lampen klokken kussens
En nog veel meer voor in uw huis

Geschiedenis

Wij zijn sinds de zomer van 2014 gevestigd in Doetinchem. Wij zijn sinds jaar en dag gespecialiseerd in het maken van landelijke meubelen. Sinds de verhuizing naar ons nieuwe pand in Doetinchem hebben we ons volledig gespecialiseerd in kasten. Wij leveren boekenkasten, buffetkasten, winkelkasten, schuifdeurkasten, dressoirs, vitrinekasten kortom alles wat met kasten te maken heeft. Onze niche is dat wij de kasten die wij aanbieden volledig in de maat en de kleur van onze klant kunnen maken. Doordat wij produceren in Oost-Europa kunnen wij dit doen voor zeer scherpe prijzen.

Wij nodigen u via deze weg graag uit voor een kop koffie in onze showroom om zelf onze prachtige collectie kasten te komen bekijken. U kunt vanzelfsprekend via de website contact met ons opnemen.



"Meubelwinkel in Doetinchem. Online bestellen via kastenn nl kijk de website voor mooie buffetkasten, vitrinekasten, tafels, stoelen, banken en meer.Onze showroom aan de Waterstraat 28 in Doetinchem met een ingang aan de Kapoeniestraat in Doetinchem heeft maar liefst 500 m2 met fraaie meubelen. Kom gerust een kijkje nemen!"
Adres: Waterstraat 28 B ( waterstraatplein ), 7001BH Doetinchem (gemeente)
Telefoonnummer: 0314-514106
ln.nnetsak@ofni
Stad: Doetinchem
Route: Waterstraat 28 B ( waterstraatplein )
Postcode: 7001BH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuinmeubelen Outlet Tuinmeubelen Outlet 847 meter We zijn zeer goed geholpen door Hannes, en zijn erg blij met de aankoop van 6 prachti...
Meubel.Net Meubel.Net 951 meter De tafel is een belangrijk meubelstuk in uw huis. Er wordt lief en leed aan gedeeld, ...
Profijt Meubel Doetinchem Profijt Meubel Doetinchem 1 km We zijn geslaagd voor ons interieur. En zijn geweldig geholpen zonder aandringen. Top...
Kenger KM Kenger KM 2 km Top bedrijf! Goeie service altijd vriendelijk niets is te gek en denken altijd mee! D...
Rico's Steigerhouten Meubelen Rico's Steigerhouten Meubelen 3 km Rico's Steigerhouten Meubelen maakt eigentijdse meubelen en woonaccessoires. Rico's s...
anmata.store anmata.store 3 km Heel blij met onze mooie op maat gemaakte eikenhouten woonladder van anmata.store.
Recensies
We hebben een prachtige kast gekocht met eikenhouden lijst en die is helemaal naar wens! Supergoede service van Maarten en zijn team van Kastenn.
Ondanks dat de levering langer duurde dan verwacht, zijn we ongelofelijk blij met onze buffetkast. Vanaf het moment dat ik deze kast op mijn werk in roze variant zag, was ik er al verknocht aan. Wij zijn dan ook heel erg blij dat we de lichtgrijze variant van 230 cm hebben gekozen. De kast heeft ook een hoogte van 230 wat een statig gevoel geeft.
Geweldige winkel met gedegen advies. Mooie inrichting en prachtige kasten en meubels. Veel waar voor je geld.
Bij Maarten en Marlies hebben we een prachtige buffetkast Bo 275cm gekocht. Deze werd netjes afgeleverd en gemonteerd. We zagen bij ons bezoek aan de showroom nog andere prachtige meubels, tot ziens!:
Mooie buffetkast gekocht. Zeer goede service ervaren. De kast was te groot voor een trap en we kregen een kleinere versie die wel naar binnen kon. Fijn dat er steeds snel gereageerd werd en meegedacht. Dus zeer tevreden over de hulp vanuit kastenn.nl ook de levering was top! Aanrader stefano Amsterdam
Mooie en kwalitatief goede kasten en meubels. Wij zijn erg blij met onze twee kasten, bank en poef. Kast was een klein beetje beschadigd maar dat is goed en redelijk snel opgelost. Alleen de communicatie over levering zou iets beter mogen.
Na diverse slechte ervaringen met een ander bedrijf hebben wij besloten om bij Kastenn een kast te bestellen. Deze buffetkast is van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. De levertijd was korter dan verwacht en de manier van bezorgen was uitstekend. Kortom een zeer professionele manier van werken wat een absolute aanrader is voor anderen!
Mooie kasten, goeie prijs, uitstekende service. Bij levering enkele kleine beschadigingen aan de kast opgelopen. Had de keus om of nieuwe te laten leveren of laten herstellen en eventueel korting te ontvangen. De kast is uitstekend thuis gerepareerd en service was vriendelijk en adequaat. Heb het bij reparatie gelaten. Kom zeker terug in de zaak!
Prachtige buffetkast gekocht, in een zelf gekozen RAL kleur. Kan je nergens anders vinden. Heel origineel, staat prachtig in ons interieur. Er waren er een paar kleine mankementen aan de kast bij levering, maar die zijn in overleg met de eigenaar en een deskundig monteur netjes verholpen en geregeld.
Kwalitatief mooie kasten. Levering van men 2 de kast is een schande. Besteld op 27 oktober 2020 en het is nu maart 2021. Nog steeds niets. Dit kan echt niet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid