facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kasteelpark Baarlo

Kasteelpark Baarlo

Info

Kasteelpark - Ruime bouwkavels en bouwgrond in Baarlo

Geschiedenis

Door de ideale ligging tussen natuur en stad en de overvloed aan ruimte zijn de kavels in het Kasteelpark Baarlo bij uitstek geschikt om uw droomhuis te realiseren.

Uniek aan het plan is de grote vrijheid van invulling qua bebouwing en tuin. Dit biedt u vele mogelijkheden, zoals de realisatie van een villa of landhuis met een inhoud tot maar liefst 2.500 m3. Het bijgebouw dat ook nog eens 1.000 m3 mag bevatten maakt deze kavels ideaal om een aan-huis-verbonden beroep uit te oefenen. Door de enorme oppervlaktes van de kavels beschikt u altijd over een zeer ruime tuin met de mogelijkheid om een zwembad te realiseren.

Met prijzen tussen de €117,= en €178,= per m2 zijn deze ruime bouwkavels bovendien scherp geprijsd.

Adres:
Stad: Baarlo


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Baarlo Baarlo 455 meter Baarlo is a town in the southeastern Netherlands. It is located in the municipality o...
Recensies
Mooi kastelenpark met watermolen
Jammer dat de paden zo verwaarloosd zijn. Op natte dagen is het een groot moder bad. Gemeenten Peel en Maas misschien wat aandacht hiervoor.
Prachtige herfst , de moeite waard om mooie plaatjes te schieten.
Van hier uit gaat een groep mensen heerlijk lopen en andere groep doet er balspel is mooi parkje alleen jammer dat rokers er rommel maken rook zelf ook maar peuken niet op de grond er staan prullenbakken of neem zelf asbakken mee
Het voorjaar is in aantocht, de herfst kan opgeruimd worden...
Klein historisch park in Baarlo. Is van oorsprong onderdeel van de tuinen van kasteel d'Erp. Er staan diverse exotische bomen. Een klein hertenkamp maakt ook deel uit van dit park.Jeu de boules vereniging Baarlo heeft er zijn banen liggen. Op de Kasteel weide is een mooie speeltuin met mooie klim en speeltoestellen. Op de grote speelweide staan enkele prachtige kunstwerken van de beroemde kunstenaar Tajiri. Aan de rand van 't Kemke is nog een historische wasplaats en een werkende watermolen, die op bepaalde tijden opgesteld is.
Mooi park, helaas veel drugsgebruik en hangjeugd. Deze periode word er ook veel vuurwerk afgestoken en veel speeltoestellen worden gesloopt door jeugd
Mooi gebied met mooi kasteel en bosgebieden erg leuke speeltuin waar jong en oud altijd rondhangen en met elkaar spelen.
leuk parkje met mooi kasteel en oude watermolen. Wasplaats uit het verleden. Goed voor een korte wandeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid